Utajené hnízdečko lásky Harryho a Meghan: Tady budou vychovávat prvního potomka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Utajené hnízdečko lásky Harryho a Meghan: Tady budou vychovávat prvního potomka!

Šťastní nastávající rodiče
Šťastní nastávající rodiče (Profimedia.cz)

Nastávající rodiče vévodkyně Meghan (37) a princ Harry (34) nebudou ani v blízké budoucnosti bydlet pod jednou střechou s princem Williamem (36) a jeho manželkou vévodkyní Kate (37).  Již v květnu se stěhují do luxusního sídla Frogmore Cottage.

Ještě před svatbou se princ Harry s manželkou Meghan rozhodli, že nebudou bydlet vedle prince Williama a jeho ženy Kate a vzdali se tak honosného domu Nottingham Cottage, který čítal 21 pokojů. Nyní žijí v Oxfordshire, kam se přestěhovali v květnu a čekají zde, dokud nebude jejich budoucí domov Frogmore Cottage zrenovovaný a připravený na příchod prvního potomka.

Manželé bydlí v sídle z 18. století, a přestože má pouze čtyři pokoje, Harry s Meghan jsou spokojeni. „ Meghan tuto oblast miluje. S Harrym si užívají procházky po okolí se psy a mají dostatek prostoru pro zábavu a vyžití s přáteli,“ řekl zdroj The Sun. Jejich budoucí dům Frogmore Cottage má nejen rozsáhlou zahradu, ale také 10 pokojů a uvnitř je i posilovna a yoga studio.

Co stojí za rozhodnutím Meghan a Harryho nežít v blízkosti královské rodiny je pro mnohé záhadou. Někteří tvrdí, že za jejich rozhodnutím stojí spory vévodkyně Meghan s vévodkyní Kate. Zdroje z královské rodiny tuto infomraci zatím vždy popíraly.

Harry poprvé o dítěti s Meghan: Nejdůležitější slovo uvízlo v hrdle!

Video se připravuje ...

„Meghan zbožňuje tuhle oblast. Ona a Harry rádi chodí se psy a mohou zde pobavit své přátele v naprostém soukromí,“ řekl blízký přítel z jejich okolí.

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.