Kate už má té hysterky plné zuby: Veškeré její naděje se upínají k poslední možnosti. Utekla za ... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Kate už má té hysterky plné zuby: Veškeré její naděje se upínají k poslední možnosti. Utekla za ...

Kate Middleton s korunkou po Lady Dianě.
Kate Middleton s korunkou po Lady Dianě. (profimedia.cz)

Díky médiím už snad každý ví, že vztah mezi Meghan a Kate není ideální. Manželka prince Harryho kritizuje královské tradice a vydupává si věci, o kterých by Kate ani nepřemýšlela. Žena prince Williama se dle informací The Sun rozhodla navštívit královnu v Buckinghamském paláci.

Nejprve radili Meghan, aby zašla pro radu za královnou Alžbětou II., nakonec se k tomu jako první odhodlala Kate Middleton. Ta je už unavená z věčných sporů s manželkou prince Harryho. „Její veličenstvo vše vidí a mohla by dát vévodkyním nějakou užitečnou radu,“ pravil dle slovenského cas.sk zdroj z královského okolí.

Hlavním důvodem sporů mezi vévodkyněmi je paličatost těhotné Meghan. Markle dokonce před časem přišla o její hlavní asistentku. Ta prý skončila se slovy, že už je toho na ni příliš. Bývalá herečka je totiž velmi náročná a dle drbů úkoluje personál i v pět ráno. Harryho láska se také nebojí kritizovat výchovu Kate a Williama a to už hnědovlasá kráska nepřekousla a vydala se pro rady za královnou.

 Kate a Meghan na Wimbledonu



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.