Hrozba pro těhotnou Meghan: Blízký Diany varuje před tragédií! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Hrozba pro těhotnou Meghan: Blízký Diany varuje před tragédií!

Vévodkyně Meghan Markleová na show Cirque du Soleil v třpytivých šatech.
Vévodkyně Meghan Markleová na show Cirque du Soleil v třpytivých šatech. (Reuters)

Ochrana členů královské rodiny je velmi důležitá. Jde totiž o celebrity nejvyššího stupně a riziko nebezpečí je tak obrovské. Své o tom ví bývalý ochránce Lady Diany a princů Williama a Harryho. Ten před nedávnem zkritizoval některé kroky kolem ochrany Meghan Markleové.

Ken Wharfer působil osm let jako bodyguard Lady Diany a později se staral o bezpečnost prince Williama a prince Harryho. V jeho oboru má tak obrovské zkušenosti a celé problematice rozumí na jedničku. Od té doby, co si vzal ryšavý princ béčkovou herečku Meghan Markleovou, se z ní stala superhvězda a poté, co oznámila těhotenství, patří mezi nejsledovanější osoby na světě. Proto se Ken začal zajímat o její ochranu a pár chybiček našel. Hlavním problémem je u vévodkyně ze Sussexu především komunikace s ochrankou a to, že ochrana snědé krásky je nedostatečná.

Meghan se chce neustále dostávat k fanouškům co nejblíže a udržovat s nimi co největší kontakt, což není zrovna nejvhodnější rozhodnutí. Podle pluska.sk dále kritizuje rozhodnutí zamilovaných hrdliček přestěhovat se na sídlo ve Windsorském Great Parku, jehož rozlohu není možné zcela zabezpečit. Podle Wharfera by se tak měl Harry zamyslet nad bezpečností jeho ženy a nenarozeného potomka.

 Kate a Meghan na Wimbledonu



Přečtěte si
IngKecner
19. 1. 2019 • 11:35

Psychopatů chodí po ulicích hojně , a ti nemusí mít k útokům reálný důvod. Nevím, proč se tak medializuje, jelikož zakázat by se to jsitě mohlo.

domino22
19. 1. 2019 • 08:54

meghan nikoho nezajímá..... nic se jí nestane

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.