Vévodkyně Meghan po sporu s Kate: Krok, který nikdo nečekal! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Vévodkyně Meghan po sporu s Kate: Krok, který nikdo nečekal!

Princ Harry a Meghan Markle ve filmu
Princ Harry a Meghan Markle ve filmu (profimedia)

Poté, co vyšly najevo spory vévodkyně Meghna (37) s Kate (37) cítila se bývalá herečka zraněná a izolovaná. V minulosti si mohla postěžovat svým fanouškům či přátelům na sociální síti, avšak vstupem do královské rodiny musela Meghan své osobní profily zrušit. 

Všechny svoje účty na sociálních sítích zrušila už loni v lednu, jen krátce po oznámení zasnoubení. Avšak zdroj z jejího blízkého okolí prozradil, že Meghan si založila tajný účet, ten však také nyní zrušila. Nechtěla nadále ohrožovat své mentální zdraví.

Vévodkyně prostřednictvím tajného účtu sledovala své přátele. Účet byl aktivní ještě před pár měsíci, pak ho ale bývalá herečka náhle zrušila. Důvodem odstranění byly urážky a strach. Podle zdroje zahraničních médií vévodkyně velmi špatně snášela příspěvky, které o ní někdo napsal na internetu, nebo v samotných mediích. V posledních měsících se v médiích vehementně probírá vztah Meghan s Kate, kde ve většině případů je bývalá herečka označovaná za tu špatnou.

Meghan se podle zdroje bojí o svou bezpečnost a princ Harry má o svou manželku a nastávající matku jejich prvního potomka též obavy. "Necítí se na to, aby vyšla ven sama bez ochrany. Je paranoidní a bojí se, že ji fyzicky napadnou. Harry se do toho také vložil a velmi ji ochraňuje."

 Harry poprvé o dítěti s Meghan: Nejdůležitější slovo uvízlo v hrdle!

Video se připravuje ...

 

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.