Další rána pro Meghan: Ponížení přišlo z nečekané strany | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Další rána pro Meghan: Ponížení přišlo z nečekané strany

Těhotná Meghan budí rozporuplné reakce.
Těhotná Meghan budí rozporuplné reakce. (Reuters)

Na svou rodnou vlast je sice Meghan Markle (37) hrdá, opačně to ovšem už bohužel tak úplně neplatí. Kdo by si myslel, že u Američanů bude po sňatku s princem Harrym v kurzu, ten by se hodně spletl.

Pravda je taková, že novodobou ikonou se pro své krajany asi Meghan stane jen velmi těžko. Americký novinář, který vystupuje za Atlantikem pod přezdívkou Benza, přiznal, jak se věci reálně mají. Časopisu Express UK tak osvětlil, že domácí mají svoji slavnou rodačku pěkně na háku: „Pravda je taková, že Američany Meghan moc nezajímá. I mně jsou ukradené všechny ty záležitosti kolem britské královské rodiny. Ano, dělá mi radost, že si žije jako princezna. Ale lidi by se těšili i z toho, kdyby jejich vztah skončil rozvodem nebo pořádným skandálem,“ je přesvědčený kontroverzní novinář.

Svůj názor pak vysvětluje takto: „To je to, co lidí v naší zemi milují. U nás máme rádi, když vytvoříme nějakou slavnou osobnost, uděláme z ní hvězdu a pomůžeme jí k báječnému pohádkovému životu,“ rozvádí svoji teorii, podle níž mají Američané zrození hvězd opravdu v lásce. „Jenže potom, potom se o mnoho více těšíme a bavíme tím, když přijde pád. Když se lidé, kteří před tím byli na výsluní, ocitnou na dně,“ zmiňuje i škodolibou stránku smýšlení Američanů novinář. Není tedy pak žádným překvapením, že krajané s nadšením kvitují každé zaškobrtnutí Meghan a těší se na to, až si konečně velmi tvrdě „nabije ústa“.

Na video s těhotnou Meghan se můžete podívat zde: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.