Matku ochránit nedokázal (†36): Princ Harry strachy bez sebe! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Matku ochránit nedokázal (†36): Princ Harry strachy bez sebe!

Princ Harry
Princ Harry (profimedia.cz)

Již brzy se britská královská rodina rozroste o dalšího potomka. Princ Harry () se svou manželkou vévodkyní Meghan (37) očekávají své první dítě. Avšak místo radosti a příprav Harryho na roli otce, je strachy bez sebe. Obává se, aby  jeho milované nedopadla jako jeho matka princezna Diana (†36).

Podle přátel z princova blízkého okolí je v posledních měsících velmi náladový a starost o těhotnou Meghan prý přehání. "Princ má obavy o Meghaninu bezpečnost a mluví se o tom, že se tím už stal posedlý. Rovněž je na lidi kolem něj odměřený, a to předtím nebyl," řekl zdroj z paláce. Další zdroj zase uvedl, že na fotografiích z Londýna vypadá princ Harry, jako kdyby dělal své ženě bodyguarda. "Vůbec nepózoval a vypadal žalostně. Vše naznačuje, že je toho na něj hodně."

Vše mělo začít v době, kdy Kensingtonský palác oznámil, že dvojice v roce 2019 očekává svého prvního potomka. Poté Harry s Meghan odcestoval na 16 denní cestu po Austrálii, Novém Zélandě a Fidži. Když byl Harry na pracovní schůzce, Meghan vyrazila ve městě Fidži Suva na trhy, avšak po sedmi minutách odešla, protože se její bodyguard obával o její bezpečnost. Z celé situace byl princ samozřejmě velmi rozrušený.

Bývalá ochranka princezny Diana o celé situaci hovořila jako o chaotické. Tentýž týden oznámil bodyguard vévodkyně Meghan, že odstupuje a hledají náhradu. Princ Harry však očekával, že na jeho manželku bude neustále někdo dohlížet.

Přehnaný strach prince Harryho si mnozí odůvodňuji tím, že nedokázal ochránit svou matku, princeznu Dianu, která zemřela při nehodě, kdy její auto bylo pronásledováno vozidlem bulvárních novinářů. Princ se obává, aby Meghan netrpěla stejně. A právě i proto chce své děti vychovávat bez pozornosti médií a mimo Kensingtonský palác.

 Otevřená zpověď Williama, Kate a Harryho: O meteřství i smrti Diany



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.