Vévodkyně se prořekla! Vyhraje Kate závod s časem? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Vévodkyně se prořekla! Vyhraje Kate závod s časem?

Krásná královská rodina
Krásná královská rodina (profimedia.cz)

Princ William (36) s jeho chotí Kate (37) tvoří sympatický pár, který umí plodit opravdu krásné děti. To světu dokázali už třikrát a nyní se dokonce řeší to, že by mohlo přijít miminko čtvrté! Ono by také nebylo divu, vždyť téhle krásce už táhne na čtyřicet a tak času není rozhodně  nazbyt!

Oficiální návštěva Severního Irska přinesla podle časopisu People zajímavou informaci. Kate Middletonová se totiž měla u jednoho z miminek místních občanů rozplývat natolik, že se nečekaně prořekla a mnohé naznačila.

„Ach, je rozkošný. Vzbuzuje ve mně touhy po dítěti,“ řekla prý vévodkyně u pětiměsíčního Jamese, se kterým se na královský pár přišel podívat jeho tatínek, ten se také Kate pohotově zeptal: „A bude dítě číslo čtyři?“. „Myslím, že William by se toho trochu bál,“ odpověděla mu dle extra.cz rázem Kate.

Je vidět, že je manželka prince Williama silná žena, protože by si přála další miminko i přes onu skutečnost, že během těhotenství trpěla velmi silnou nevolností zvanou hyperemesis gravidarum. Pokud by následníka trůnu přemluvila, nadělili by si oba pěkný dáreček k blížící se čtyřicítce na krku!

 William a Kate představili třetího potomka! 

Video se připravuje ...

 

 

 



Přečtěte si
dandova
5. 3. 2019 • 08:34

To už hérečka nedožene. Ledaže by měla taky paterčata.

schristens...@...
4. 3. 2019 • 18:10

Unavený z neustálých pokusů o zhubnutí? Doporučuji nejlepší lék na hubnutí, pomohl mi > > > > www.Takeslim.Com

josefvyskoc
4. 3. 2019 • 14:10

Věřím, že tihle závoďáci ten závod s časem vyhrají!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.