Zvrat kolem hysterie Meghan: Všechno je jinak! Odskáče to švagrová? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Zvrat kolem hysterie Meghan: Všechno je jinak! Odskáče to švagrová?

Tak holky, kde je sakra pravda?!
Tak holky, kde je sakra pravda?! (archiv Blesku)

Od té doby, co se Meghan Markle přivdala do královské rodiny, se neustále řeší nejrůznější intriky. Zatímco někteří tvrdí, že je panovačná a není to s ní vůbec lehké, jiní tvrdí, že je naopak velmi oblíbená a zasazují tvrdou ránu vévodkyni Kate.

Meghan Markle prý není taková fúrie a také tak často neporušuje královský protokol, jak se o ní píše. Naopak je prý velmi milá a její inovativní způsoby ostatní těší. „Zaměstnanci ji mají rádi. Má jiný způsob managementu než Kate, a neustále přichází s novými nápady, které se nám líbí... Meghan se snaží brát všechny povinnosti velmi vážně a stejně si je vědoma, že v dodržování protokolu má jisté mezery…

Pracuje na sobě a snaží se vše napravit,“ řekl dle pluska.sk zdroj z královského paláce. Toto tvrzení by si tak mohla vzít osobně Kate Middleton a dokonce by to choť prince Williama mohlo hodně mrzet, protože, jak je známo, vše se snaží dělat na jedničku a se všemi se snaží vycházet.

 Kate a Meghan na Wimbledonu



Přečtěte si
bt961
15. 1. 2019 • 00:54

A proto u Meghan dava kazdy vypoved. Dalsi, jeji osobni straz konci, protoze je Megan megera. S Kate nikdy problemy nebyly. To Meghan se snazi zastat misto Diany. Ta zenska je psychopaticka. Ma anonymni profily a lita po socialnich sitich a vyzvida jestli ji maji radsi nez Kate. Chudak Kate.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.