Meghan totálně na dně, na vině je Harry | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Meghan totálně na dně, na vině je Harry

Thomas Markle zveřejnil srdceryvný dopis, ve kterém ho Meghan prosila, aby nezneužíval jejich vztahu! Palác hrozí žalobou!
Thomas Markle zveřejnil srdceryvný dopis, ve kterém ho Meghan prosila, aby nezneužíval jejich vztahu! Palác hrozí žalobou! (archiv Blesku)

Místo pohádkové romantiky v královském paláci zažívá vévodkyně Meghan (37) intenzivní smutek. Její život prý připomíná peklo, přestože by zrovna toto období mělo být  to absolutně nejkrásnější…  A to všechno jen proto, že se provdala za prince Harryho.

Nejenže se stala černou ovcí královské rodiny a čelí kvůli tomu kritice ze všech stran. I její vlastní rodina Meghan podle webu Časpreženy.sk bodla pomyslnou kudlu do zad a jen se chce na její popularitě přiživit. Dokonce do té míry, že prý její otec se sestrou neváhají prodat do médií informace ze soukromí, které jsou ale takzvaně vycucané z prstů.

A protože už toho bylo na Meghan zjevně moc, rozhodla se svému otci napsat velmi emotivní dopis. Jenže on zareagoval opět bezcitně a zveřejnil ho!

V dopise  od Meghan stálo, aby otec přestal využívat její popularity a manželství s princem Harrym k obohacování. Ale on udělal nepochopitelně pravý opak.

Pěti stranný, vlastní rukou napsaný dopis údajně četl Thomas s bušícím srdcem. „To není ta holčička, kterou znám. To není její způsob vyjadřování. Tento dopis je chladný. Když ho podepsala jen jako Meg, člověk ho čte a na konci má pocit, že mi tím dává poslední  sbohem,“ řekl Markle v rozhovoru pro deník The Mail.

Meghan naproti tomu tvrdí, že přestala poznávat právě svého otce. Nadále si stojí  za tím, že svého otce nikdy neodmítala, finančně ho vždy podporovala a že je to právě on, kdo se raději zaprodal, než aby s ní udržel vřelé city. A že je to pro ni právě teď, když čeká miminko, opravdu velmi těžké! Tak aspoň že za ní stojí muž v jejím životě momentálně nejdůležitější  - princ Harry.

Jak komentovala svatbu prince Harryho a Meghan módní guru Františka Čížková? Na celý záznam se můžete podívat zde: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.