Fanatický záchvat Meghan: Harry trpí a ona rozhazuje miliony! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Fanatický záchvat Meghan: Harry trpí a ona rozhazuje miliony!

Těhotná Meghan Markle s princem Harrym navštívili anglické metropolitní hrabství Merseyside.
Těhotná Meghan Markle s princem Harrym navštívili anglické metropolitní hrabství Merseyside.  (Reuters)

Bývalá herečka Meghan Markleová (37) prokazuje, že bude typickou »biomatkou«. Už nyní je na přísné zeleninové dietě a Harrymu už také diktuje, co by měl jíst a co by naopak pozřít neměl. Kromě bláznění s jídlem, šílí Meghan i s přestavbou luxusní chalupy a jejich budoucího sídla.

Meghan Markleová se už nyní bojí o zdraví miminka, které nosí pod srdcem a tak najela na zeleninovou dietu. Meghan se dokonce snaží přesvědčit Harryho, aby nejedl maso nebo aby ho alespoň omezil a nechodil na hon zabíjet zvířata. Nechce totiž, aby stejné návyky mělo i jejich dítě. Kromě strachu ze špatného jídla, se vévodkyně ze Sussexu bojí i obyčejných barev na zdi, a tak zakupuje vše stoprocentně veganské. Do luxusní chaty, která patří královské rodině, nechala zabudovat bojler za 50 tisíc euro a dětský pokojíček nechali vymalovat drahou veganskou barvou v neutrální barvě. Markleová se utrácení královských peněz rozhodně nebojí, a tak přestavba sídla, kam se chce s její láskou a miminkem přestěhovat, vyjde dle pluska.sk na 3 miliony eur, což je zhruba 78 milionů korun!

 Nepovedené přistání Harryho a Meghan



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.