Meghanina vášeň deptá Harryho: Kdy přeteče pohár jeho trpělivosti? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Meghanina vášeň deptá Harryho: Kdy přeteče pohár jeho trpělivosti?

Princ Harry a vévodkyně Meghan.
Princ Harry a vévodkyně Meghan. (profimedia.cz)

Zatímco vévodkyně Meghan (37) si libuje v tom být středem pozornosti, v čemž jí pochopitelně výrazně pomáhají i sociální sítě, princ Harry je radikálně odsuzuje. Obzvlášť v souvislosti s dětmi. Třebaže nový účet tohoto manželského páru na Instagramu málem strhl celou síť. Zdá se, že v budoucnu to pro jejich vztah může být celkem zásadní problém, protože Meghan se nejspíš postování na Instagramu vzdát nehodlá.

Harry svět sociálních sítí velmi tvrdě odsuzuje a nijak se tím netají. „Děti vyrůstají v dnešním světě, kde jsou sociální média mnohem návykovější než drogy a alkohol,“ míní podle Blesku.cz manžel Meghan. Podle něj jsou zdrojem šikany mladých lidí. Navíc závislost této generace považuje prý za „globální epidemii napadající duševní zdraví mladých lidí“.

„Rodiče od toho dávají ruce stranou, protože nevědí, co s tím dělat. Je to jako čekání na škodu, ke které teprve dojde...,“ je přesvědčený jeden z možných následníků britského trůnu. Přitom právě díky sociální síti astronomicky roste i popularita právě Meghan a samotného Harryho, což si vévoda ze Sussexu nejspíš neuvědomuje. Nebo mu na tom jednoduše nezáleží. Otázkou je, jak před vlivem sociálních sítí chce jednou bránit i svého dosud nenarozeného potomka. A jestli právě tato skutečnost nebude zdrojem velmi emotivních hádek s jeho ženou.

Jak Meghan prožívá své těhotenství? Zásadně s rukou na bříšku: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.