Rebelka Meghan: Tahle pravidla pravidelně porušuje! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Rebelka Meghan: Tahle pravidla pravidelně porušuje!

Meghan Markleová
Meghan Markleová (profimedia.cz)

Vévodkyně ze Sussexu Meghan Markleová musí coby členka královské rodiny dodržovat řadu pravidel. Bohužel se jí to zatím příliš nedaří a od svatby s princem Harrym porušila pravidel více než dost.

Už od úplného začátku se Meghan příliš nedaří dodržovat královský protokol. Chybuje zejména v oblasti módy. Na předávání ocenění Endeavour Fund Awards na sebe vévodkyně strhla pozornost svým oblečením. Na rozdíl od jiných žen, které přišly v róbě, Meghan zvolila černý kostým od Alexandra McQueena.

Do londýnského divadle Victoria Theatre Palace oblékla sice šaty, avšak se špatnou délkou. Podle webu Emma.pluska.sk šaty sahaly vysoko nad kolena. Královský protokol přitom členkám vládnoucí rodiny nařizuje delší sukně, které mají zakrývat celá stehna. Ženám by neměla být vidět ani kolena.
Na svatbě jednoho z jeho nejlepších kamarádů prince Harryho vévodkyně zářila v elegantních černých šatech. Avšak zvědaví fotografové si všimnou opravdu každého detailu. Z výstřihu jí totiž trčela krajková podprsenka, a další malér byl na světě.

Avšak přešlapy nedělá vévodkyně pouze ve volbě oblečení. Během focení v londýnském divadle Victoria Theatre Palace, podle webu Emma.pluska.sk Meghan prozradila, jak přezdívá prince Harryho v soukromí. „Can you see, my love? " V překladu: ,,Vidíš, lásko?".
Při vystupování z auta za sebou zabouchla několikrát i dveře. Na první pohled jde o obyčejnou věc, bohužel v případu Meghan se jedná o vzdor proti královskému protokolu.

 Harry poprvé o dítěti s Meghan: Nejdůležitější slovo uvízlo v hrdle!

Video se připravuje ...

 

 



Přečtěte si
Nela33
19. 3. 2019 • 14:20

Meghan nemá ani špetku královské etikety nebo jakékoliv etikety, je jen falešná, buranská (něco jako Trump) američanka. Jen zaslepený blázen (jako Harry a "meghaniny milenky") by ji považoval za anglickou vévodkyni. Královna by ji měla osobně udělat sparťanskou školu etikety se závěrečnými zkouškami, neprojdeš-vypadneš.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.