Královna s Kate proti Meghan?! Stresující hra přetvářek a intrik | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Královna s Kate proti Meghan?! Stresující hra přetvářek a intrik

Meghan Markle to prý nemá ve společnosti Kate a královny lehké.
Meghan Markle to prý nemá ve společnosti Kate a královny lehké. (Foto ara)

Když většina lidí uviděla fotky Harryho Meghan a královny Alžběty II. (92), na kterých se na sebe usmívají, měla za to, že se z nich staly velké kamarádky. Někdo si dokonce možná říkal, že Meghan má výsadní postavení a Kate Middleton (36) nemá vedle exotické krásky šanci. Vše je ale prý jinak.

Oči pro pláč a velký stres, tak prý vypadá situace bývalé herečky Meghan Markle (36), kterou si před nedávnem vzal princ Harry (33). I když s ní královna Alžběta II. momentálně tráví hodně času, jde prý jen o protokolární přetvářku. Kate Middleton, manželka prince Williama (36), sice musela čekat dokonce celý rok, než s královnou vyrazila na státní událost, za to u nich bylo vidět, že na svém vztahu dlouho pracovaly a rozumí si. Což se u vévodkyně ze Sussexu říct nedá. Dle některých zlých jazyků se dokonce královna spojila s Kate proti Meghan.

„Kate si natolik osvojila vznešené chování, že když jde po boku královny, vypadají jako kamarádky a téměř jako sobě rovné. A pravděpodobně to není jenom zdání,“ sdělila dle extra.cz expertka na aristokracii Judi James pro anglický server express.co.uk. Podle odbornice, která královskou rodinu už dlouho pozoruje, z řeči těla Harryho lásky vyplývá, že je ve velkém stresu z tlaku, který je na ni vyvíjen. Meghan Markle se tak bude muset pořádně obrnit, aby zvládla hry a intriky královské rodiny. Snad to čokoládová kráska ustojí.

 Královna Alžběta a vévodkyně Meghan poprvé samy spolu na akci



Přečtěte si
skp705
13. 9. 2018 • 21:51

a vy je znate?

Labello
1. 7. 2018 • 23:38

"Podle odbornice, která už dlouho královskou rodinu pozoruje"

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.