Královna Alžběta přitvrdila: Kdo neposlechne, toho udá! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Královna Alžběta přitvrdila: Kdo neposlechne, toho udá!

Video se připravuje ...

Britská královská rodina už má dost urážlivých komentářů, které se nejčastěji sypou na vévodkyni Meghan a vévodkyni Kate. Proto královna Alžběta II. vyzvala všechny, kdo ji i její blízké sledují na sociálních sítích, aby se projevovali vlídně. V opačném případě prý neváhá dotyčné za hanlivé komentáře ohlásit policii.

„Žádáme všechny, kdo se zapojí do našich kanálů na sociálních sítích, aby projevili zdvořilost, vlídnost a respekt vůči všem členům naší komunity na sociálních sítích,“ cituje podle webu Novinky.cz agentura z pravidel chování, která společně vydaly Buckinghamský a Kensingtonský palác a palác Clarence House.

Komentáře týkající se královské rodiny podle těchto pravidel nemají být pomlouvačné, nemravné či urážlivé. Nesmějí ani diskriminovat na základě rasy, pohlaví, náboženství, národnosti, sexuální orientace a dalších kritérií. Jejich obsah musí rovněž tematicky souviset se zveřejněným příspěvkem.

O hříšnících rozhodne palác
O tom, zda byl nový protokol porušen, rozhodne palác. Příspěvek pak může skýt či smazat a provinilce může do budoucna zablokovat. V krajním případě pak komentář ohlásí policii.

Královská rodina má na Twitteru více než pět milionů sledujících. Agresivních komentářů ale neustále přibývá. Objevily se prý dokonce výhrůžky či surové hádky mezi dvěma tábory fanoušků, kteří si říkají Tým Kate a Tým Meghan. To by teď mělo přestat!

Vévodkyně Meghan s královnou Alžbětou II. poprvé samy na veřejnosti: 



Přečtěte si
milosgrigo...@...
6. 3. 2019 • 18:19

Unavený z neustálých pokusů o zhubnutí? Doporučuji nejlepší lék na hubnutí, pomohl mi > > > > www.Takeslim.Com

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.