Harry má nervy ze železa: Meghan po boku tohohle fešáka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Harry má nervy ze železa: Meghan po boku tohohle fešáka!

Princ Harry a vévodkyně Meghan.
Princ Harry a vévodkyně Meghan. (profimedia.cz)

Vstupem do britské královské rodiny musela svůj osobní život výrazně změnit. Co naštěstí měnit nemusela, jsou její přátelé. V životě vévodkyně ze Sussexu figuruje kromě prince Harryho ještě jeden muž, bývalý číšník Markus Anderson.

Ještě před zrušením profilu na sociální síti Meghan velmi často mluvila o Markusovi a dokonce mu vyznala i lásku. „Co bych bez tebe dělala, můj milující, podporující a nekonečně zábavný příteli? Vím, co… nudila bych se a život bych měla o tolik méně zajímavý! TOLIK tě miluji. Naše nejšťastnější dny pro teď a navždy. Miluji tě.“

Meghan se s Markusem seznámila v roce 2011, a od té doby jsou nerozlučná dvojka. Nechyběl na královské svatbě a také se objevil na večírku pro nenarozené dítě, dokonce o něm vévodkyně hovoří jako o "strýčkovi" svých dvou psů.

Po boku Meghan a Harryho se Anderson objevil poprvé v roce 2017 na zahájení Invictus Games, kde se důvěrně držel kolem ramen s Meghaninou matkou Doriou (62).

 Harry poprvé o dítěti s Meghan: Nejdůležitější slovo uvízlo v hrdle!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.