A zase ta Meghan: Britové vzteky bez sebe! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

A zase ta Meghan: Britové vzteky bez sebe!

Fotografie
Fotografie (internal)

Ani v těhotenství nezapomíná na módu. Vévodkyně ze Sussexu je pro mnohé ženy velkým vzorem v oblasti módy, proto ani v očekávání nepodceňuje nejnovější trendy. Za luxusní róby se Meghan Markleová (37) neváhá sáhnout hluboko do královské pokladny.

Zatímco jiné ženy se v těhotenství za oblečení snaží ušetřit, vévodkyně se nebojí rozhazovat. Z peněz, které jsou Meghan a Harrymu v královské pokladnici k dispozici, utrácí nejvíce právě ona. Vévodkyně si totiž ráda dopřeje šaty i za tisíce eur.

Přestože ji v jejich luxusních róbách uvidíte pouze jednou, dopřává si přepych, o kterém se obyčejným smrtelníkům může jen zdát. O vévodkyni je všeobecně známo, že obléká převážně americké značky, což britské ekonomice příliš neprospívá. Šaty za astronomické částky si nejenže kupuje, ale některé si nechává šít na míru. Za šaty které měla oblečené pouze jedenkrát, utratila už více než půl milionu eur!

 

A není to poprvé, kdy Meghan rozhazuje neuvěřitelné sumy. Kritika se na vévodkyni ze Sussexu strhla poté, co v New Yorku uspořádala babyshower. Oslava pro její nenarozené dítě vyšla nejméně na deset milionů! A jelikož jedna oslava nestačí, další se plánuje v Británii, údajně by se měla uskutečnit v prostorách Buckinghamského paláce.

 Meghan Markleová vs Kate Middletonová: Jaký je mezi nimi rozdíl? 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
vhtomas22
29. 3. 2019 • 20:24

_-_-Najděte nahe_ženy ve vašem městě zde : til.pw/zeny

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.