Vévodkyně Meghan podrazila královnu! Přemluví prince, aby ji vykopl? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Vévodkyně Meghan podrazila královnu! Přemluví prince, aby ji vykopl?

Meghan Markleová
Meghan Markleová (Profimedia.cz)

Meghan Markleová se po svatbě s princem Harrym stala hlavní rebelkou královské rodiny. To, že nedodržuje protokol, kterým se jinak řídí pomalu každý člen nejdůležitější anglické rodiny, jsme psali již několikrát. Nyní však Meghan porušila přísné pravidlo a královnu Alžbětu II. rozhodně nepotěšila.

Bývalá herečka je známá například tím, že bojkotuje zákaz nošení kalhot. Meghan jednoduše nebaví nosit jen sukně a šaty. Toto porušení pravidel každopádně nepatří mezi ty, za které by od královny měla dostat přes prsty. Při jedné z návštěv však manželka prince Harryho přestřelila a hádáme, že od královny dostala pěknou sodu.

Meghan se na návštěvě sousední země připojila k diskuzi o legalizaci potratů a podle eva.sk napsala následně senátorka Irska, že vévodkyně ze Sussexu byla tímto krokem potěšena. Senátorka později tento příspěvek na Twitteru smazala. Meghan Markleová má totiž nakázáno vyhýbat se politickým diskuzím a tak její podpora referenda byla považována za velmi kontroverzní.

 Nepovedené přistání Harryho a Meghan



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.