Nejstarší fanynka prince Harryho: Co na to Meghan? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Nejstarší fanynka prince Harryho: Co na to Meghan?

Harry a Meghan s jejich fanynkou.
Harry a Meghan s jejich fanynkou. (Profimedia.cz)

Kdykoliv princ Harry (34) zavítá k protinožcům a jde se setkat s veřejností, jedním si může být jistý: účastí své nejstarší fanynky z Austrálie, Daphne Dunnové. A nezapomíná na ni ani doma v Londýně. Poslal jí přání k 99. narozeninám.

Válečná vdova se při každé princově návštěvě (kamery zdokumentovaly přinejmenším tři) »hodí do parády«, navleče úctyhodnou kolekci manželových metálů a na svém vozíku zaujme místo v první řadě davu Harryho fanoušků. A princ se pokaždé rozzáří, sotva ji spatří.

Co si většina podaných nemůže dovolit, nebo se stydí, je u Daphne samozřejmostí: prince obejme, políbí, pohladí... Naposledy, loni v říjnu, jí hrdě představil svou novomanželku Meghan (37). A teď jí udělal radost aspoň na dálku. Do nemocničního pokoje, vyzdobeného narozeninovými balonky, za ní přišli z televize a donesli jí dopis z Anglie.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.