Šok po porodu Meghan: Stěhování z Anglie! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Šok po porodu Meghan: Stěhování z Anglie!

Těhotná Meghan prožívá dramatické chvíle! Nejdříve nouzové přistání, teď evakuace kvůli požáru
Těhotná Meghan prožívá dramatické chvíle! Nejdříve nouzové přistání, teď evakuace kvůli požáru (profimedia.cz)

Stojí za tím spory mezi Kate a Meghan? Po vystěhování z paláce musí totiž Harry s Meghan i jejich potomkem putovat zase něco dál. Po novém roce se totiž podle webu Plus Jeden Deň budou stěhovat na několik let do Afriky. „Dobrodružná“ cesta prý ale není nápadem Meghan, jak se původně všichni domnívali.

Podle britského deníku Daily Mail se celý nápad zrodil v hlavě bývalého britského velvyslance v Americe a zvláštního poradce prince Harryho a Williama, sira Davida Manninga. A královský palác je prý z této myšlenky více než nadšený! Zároveň se ale zdá, že je myšlence nakloněný i sám Harry se svojí ženou.

Jenže: do Afriky by se museli odstěhovat i se svým děťátkem. A pro celou rodinu by to navíc znamenalo obrovský úbytek peněz z královské pokladny. Podle britského deníku by se totiž náklady na jejich život na tomto kontinentu vyšplhaly na 130 milionů liber. Částka by pak pokrývala vojenskou jednotku, která by je celou dobu chránila, také zdravotní, cestovní, pojistné a ubytovací náklady.

 „Jižní Afrika není bezpečná a islámský stát tu má postavené pevnosti po celé zemi,“ říká bývalý velitel královské policejní hlídky John O´Connor. Ten by v případě, kdyby rodina skutečně vycestovala, žádal královskou rodinu, aby část nákladů na ochranu páru a potomka financovala z vlastního. Což by se prodražilo.

Na druhou stranu by pracovní cesta mohla aspoň zčásti vyřešit spory mezi vévodkyněmi.

Jak prožívali Harry a Meghan okamžiky bezprostředně po svatbě se můžete podívat zde: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
tryskomys
27. 4. 2019 • 11:04

Ewwo nemám za co já jsem vdaná ROVNEZ podruhé,ale takhle jsem se nikdy k rodinám,ani v době rozvodu nechovala,nehledě ,že se dostal ven její nelichotivý psychologický profil,hnus...

tmspetrs
25. 4. 2019 • 17:54

-[[-Najdětee nahe zeny ve vašem městě zde : til.pw/nahe

adeso
25. 4. 2019 • 10:58

souhlasím aby Wilík s tím svým ještěrem vycucali královskou pokladnu, na Meghan s Harym se vykašlete, stejně od vás nikdo nic nečeká

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.