Proutník Charles: Za nemocnou Camillu už má náhradu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Proutník Charles: Za nemocnou Camillu už má náhradu!

Princ Charles
Princ Charles (Profimedia.com)

Není to tak dlouho, co Buckinghamským palácem otřáslo napadení. Camilla, vévodkyně z Cornwallu měla údajně zaútočit na královnu Alžbětu. Od té doby se princ Charles (70) od své manželky raději drží stranou. Po její nepřítomnosti ale očividně příliš nesmutní, za nemocnou vévodkyni už má náhradu, dokonce královskou!

Po incidentu byla vévodkyně uzavřena ve svém pokoji a svým výstupem si vysloužila zákaz. Nesmí se účastnit veškerých rodinných událostí, a tak se princ Charles musí »zabavit«  bez její přítomnosti, a očividně mu to nedělá problém. Na oficiální události údajně před očima všech balil španělskou královnu Letizii (46).

Královna Letizie byla po dobu téměř celé akce v bezprostřední blízkosti prince Charlese. Jejich náklonnosti si všimli i přítomní hosté. „Charles se smál všemu, co královna Letizie řekla,“ prozradil podle webu Šíp.cz jeden z hostů. „Oba si hleděli do očí, jako by kolem nic neexistoval svět, Charles ji neustále hladil po ruce a královně se to očividně líbilo, stále se na něj culila.“

„Vážně to vypadalo, jako by ji Charles balil. Něco jí šeptal do ucha, ona se zasmála, pak popošli dál a Charles ji vzal za ruku a lehce ji políbil. Bylo to romantické,“ popsala podle webu hosteska.

Netrvalo dlouho a o jejich flirtování se dozvěděla i Camilla, která z manželova chování nebyla pochopitelně zrovna nadšená. „Vévodkyně z Cornwallu pořádně vyváděla. Dokonce něčím hodila přes celou místnost. Pak byl slyšet pláč,“ popsal královský zdroj podle webu Šíp.cz.

 Princ Charles jako dítě:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
nefimova.1...@...
19. 3. 2019 • 18:43

Unavený z neustálých pokusů o zhubnutí? Doporučuji nejlepší lék na hubnutí, pomohl mi > > > > www.Bodyslim.club

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.