Drsná hrozba Alžběty II.: Meghan musí pryč, jinak dojde na nejhorší | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Drsná hrozba Alžběty II.: Meghan musí pryč, jinak dojde na nejhorší

Královna už došla s Meghan trpělivost.
Královna už došla s Meghan trpělivost. (Foto ara)

Ačkoliv do porodu zbývá už jen pár týdnů, přesto se britská královna k vévodkyni ze Sussexu zachovala dost nemilosrdně. Podle webu Šíp.cz jí měla pohrozit, že jestli okamžitě nepřestane s šikanováním ostatních a neodstěhuje se z Kensingtonského  paláce v dobrém, přijde o všechno!

Celý rok královna podle uvedeného serveru trpělivě snášela hvězdné manýry americké hvězdičky, ale i jí už údajně trpělivost došla. Když ani po několika varováních Meghan ze svých přehnaných požadavků nejen vůči služebnictvu neustoupila a nestala se druhou hodnou a skromnou Kate, kterou si Alžběta II. naopak velmi oblíbila, dala vévodkyni ze Sussexu Alžběta pomyslný nůž na krk. Což v její verzi znamená, že pokud se co nejdříve neodstěhuje do domu ve Frogmoru, zbaví Meghan titulu. Tak to alespoň podle Šípu tvrdil královský zdroj.

„Královna už nesnese další hádky mezi Meghan a Kate, za poslední půl rok toho bylo až moc. Královně je 92 let a nepředstavovala si, že na sklonku života bude ukázňovat dvě dospělé ženy,“ řekl dotyčný zdroj. „Meghan upozornila na fakt, že ji kdykoliv může zbavit titulu vévodkyně a vyhostit ji z paláce, dítě, nedítě,“ dodal.

„Meghan bývala hollywoodskou hvězdou a měla určitý životní styl, který chtěla přenést do paláce. Setkala se ale s ohromnou kritikou,“ vysvětlil povýšené chování vévodkyně. „Vůbec se jí nezamlouvá, že jí královna takto vyhrožuje. Představa, že si bude muset balit o měsíc dřív, než plánovala, ji nesmírně vytočila, ovšem oponovat královně si nemůže dovolit. Sama ví, že to má u všech nahnuté,“ komentovala situaci osoba blízká královské rodině. A tak nejspíš Meghan nezbude nic jiného, než pokorně sklopit hlavu a s kufry se přesunout o dům dál.

Královna Alžběta II. poprvé s vévodkyní Meghan na veřejné akci. Jak to probíhalo, se můžete podívat zde: 



Přečtěte si
tryskomys
25. 4. 2019 • 12:25

Měla by se oboum už postavit,je nechutná ta směska,Amerika se jim směje ,žeje her...ka rozloží do jednoho roku aono to tak vypadá,místo aby pomáhali poddaným,tak plundrují stát i královskou pokladnu,neměla tak pochybný snatek povolit,bůh je ochranuj ahlavně její lid.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.