A je to tady! Děťátko Meghan a Harryho: Astroložka odkryla jeho osud | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

A je to tady! Děťátko Meghan a Harryho: Astroložka odkryla jeho osud

Vévodkyně Meghan a princ Harry.
Vévodkyně Meghan a princ Harry. (Profimedia.cz)

Co čeká nový přírůstek britské královské rodiny? Astroložka prozradila, jaké povahové rysy dali rodiče princ Harry (34) a vévodkyně Meghan (37) svému děťátku do vínku.

Pokud se očekávané miminko narodí ve znamení berana, podle odbornice na astrologii Mirjam Schneiderové  bude mít problémy s přísným protokolem, podobně jako jeho maminka vévodkyně Meghan.

„Jako beran bude rebel a pravděpodobně bude bojovat s pravidly a přísným protokolem," prozradila podle portálu Express Schneiderová. V životě bude hledat vlastní cestu. Nesmíří se s tím jít jen v něčích šlépějích. Alespoň to mu přisuzuje astroložka.

„Beran je impulzivní, neklidný a energický," vysvětlila. To by mohlo nepříznivě ovlivnit i jeho chování na veřejnosti. Vypadá to tedy, že se královská rodina bude muset potýkat s velmi svéráznou povahou, kterou asi nebude lehké usměrnit. Pokud se poselství hvězd naplní, k rebelce Meghan právě přibyla ještě jedna vzdorující posila.



Přečtěte si
fido2
21. 4. 2019 • 16:17

Jděte do háje s tím středověkem...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.