To byste od vévodkyně Kate nečekali, chudák princ William... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

To byste od vévodkyně Kate nečekali, chudák princ William...

První letošní oficiální návštěva vévodkyně Kate a prince Williama vedla do mrazivého Skotska, kam přijeli podpořit nové muzeum!
První letošní oficiální návštěva vévodkyně Kate a prince Williama vedla do mrazivého Skotska, kam přijeli podpořit nové muzeum! (Profimedia.cz)

Zatímco doposud byla v královském paláci problematická zejména vévodkyně Meghan, tentokrát se situace otočila a nečekaný emotivní výstup prý ztropila „vzorná“ vévodkyně Kate. Co jí přelétlo přes nos?

Podle webu Jeden Deň Plus se poslední  dobou v paláci začalo Kate říkat „druhá Diana“. Prý vystrkuje růžky a na svého manžela prince Williama má zcela absurdní požadavek. Aby se oba dva s okamžitou platností přestali stýkat s nejlepší kamarádkou Kate z dětství – s Rose Hanbury. Údajně k tomu má velmi dobrý důvod!

V paláci se totiž podle uvedeného webu říká, že dotyčná kamarádka měla v minulosti zálusk právě na prince Williama. A Kate to nejspíš pořád leží v žaludku. Jenže Rose je přitom sama vdaná za Davida Rocksavageneoma. Oba manželé byli dokonce před osmi lety na jejich královské svatbě. A fakt, že byly až doposud nejlepší kamarádky, potvrdily i společné procházky s princem Georgem a princeznou Charlotte.

Právě proto William nechtěl, aby tak zásadní přátelství Kate ukončila, a podle webu Daily Mail se jí několikrát snažil domluvit. Jenže Kate si údajně stojí za svým a chce Rose s manželem totálně vyškrtnout ze seznamu důvěrných přátel.

„Kate a Rose od sebe bydlí jen pět kilometrů. Jenže Rose má, na rozdíl od Kate, o dost víc peněz a o mnoho větší dům. Jejich vztah je na tom o mnoho hůře, než by si kdo mohl myslet,“ prozradil pikantnosti ze zákulisí zdroj blízký královské rodině.

Vévodkyně Kate a princ William představili světu třetího potomka: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.