Ta to schytala! Kate pod drtivou kritikou královny | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Ta to schytala! Kate pod drtivou kritikou královny

Královna Alžběta a vévodkyně Kate měly spolu také několik sporů.
Královna Alžběta a vévodkyně Kate měly spolu také několik sporů. (profimedia.cz)

Vévodkyně Meghan (37) zřejmě podle mnohých královských zdrojů nejspíš nebude velkou oblíbenkyní královny. Jenže ani vévodkyně Kate (37) neměla s Alžbětou II. (93) od začátku zrovna na růžích ustláno. Také ona dostala ze začátku pěknou „sodu“.

Vyvolená prince Williama nejvíce hnula královně žlučí, kdy se na veřejnost dostaly fotografie, na nichž byla zvěčněná nahoře bez. Palác vynaložil velké úsilí, aby je okamžitě dostal z oběhu, uvádí web eva.pluska.sk.

Královskou rodinu ale prý šokovala i jinými věcmi. Nejprve se rozhodla proinvestovat 5 milionů eur při přestavbě jejich nového domova  - Kensingtonského paláce. Zrenovovala také velkostatek Anmer Hall, který s Williamem dostali darem od samotné královny. To vyšlo asi na 2 miliony eur. Částky nešokovaly jen veřejnost, ale rovněž královskou rodinu.

Dalším minusem  pro Kate pak bylo, že jí v žilách nekoluje „modrá“ krev. Svatbou s Williamem se dostala ve společenské hierarchii na nejvyšší posty. Proto královna na její „počest“ ustanovila nový protokol, který nařizuje, aby se Kate uklonila před „skutečnými“ pokrevními princeznami, ve společnosti i v soukromí. Protokol platí jen tehdy, když u toho není přítomný William. Ale i tak!

Alžběta II. měla námitky i vůči počtu vystoupení ženy svého vnuka na veřejnosti. Skoro jí samotné totiž celkovým součtem účasti na veřejných akcích za rok konkurovala. Provdat se za prince zkrátka procházkou růžovým sadem tak úplně není. Občas je rozhodně nutné pořádně zatnout zuby.

Co prozradila vévodkyně Kate o psychice?



Přečtěte si
tryskomys
20. 6. 2019 • 06:14

Co potom ,říká na výstupy té černéhys,,,,,,to jí musí mrazit v zádech,ameriký plebs si dupe podle svého,nazrzlý bude za chvíli z ní bez vlasů,ze stresu co si ta mulatka vymyslí......

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.