Charles a Camilla shání posilu: Zájemci musí splňovat tuhle dovednost | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Charles a Camilla shání posilu: Zájemci musí splňovat tuhle dovednost

Princ Charles s manželkou Camillou.
Princ Charles s manželkou Camillou. (www.princeofwales.gov.uk)

Pracovat pro královskou rodinu není žádný med, přesto je to sen nejen mnoho Britů. Princ Charles (70) a jeho choť Camilla (71) hledají osobního asistenta. Přihlásit se může kdokoliv, avšak musí splňovat jednu zásadní dovednost – mlčelivost!

Na Linkedln, jemuž se přezdívá pracovní Facebook princ Charles s manželkou Camillou umístili inzerát s oznámením, že hledají nového zaměstnance, který jim pomůže organizovat jejich nabitý program. Úspěšný kandidát bude mít své pracovní místo v paláci svatého Jakuba, odkud bude řídit diáře slavné dvojice, pomáhat s organizacemi důležitých návštěv, plánováním společenských akcí a zajišťovat jim i potřebné dokumenty k cestování.

Avšak osobního asistenta nemůže dělat jen tak někdo. Ideální kandidát totiž musí splňovat několik podmínek. Kromě zkušeností musí být flexibilní, provokativní a měl by umět perfektně ovládat technologie. Klíčovým faktorem je však dovednost, která je pro mnohé velkou překážkou. "Úspěšný kandidát musí být schopen zachovávat důvěrnost a umět se rozhodovat ve stresu," píše se v inzerátu.

Novému zaměstnanci tak ještě před nástupem připraví ve smlouvě slib mlčenlivosti, který bude muset podepsat. Bývalý zaměstnanec královského paláce James Upsher sepsal rady, které mohou uchazečům pomoci získat vysněné místo. „Chtějí skutečně někoho, kdo bude excelovat v administrativě," poradil žadatelům. „Rozhodující bude také rychlost, protože na podobnou pozici se v minulosti přihlásilo přibližně pětset kandidátů za týden," dodal Upsher.

 

 Princ Charles jako dítě:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.