Charles a Camilla strachy bez sebe: Malou vnučku dopravil do nemocnice vrtulník! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Charles a Camilla strachy bez sebe: Malou vnučku dopravil do nemocnice vrtulník!

Camilla a princ Charles se strachovali o malou vnučku.
Camilla a princ Charles se strachovali o malou vnučku. (Foto ara)

Vévodkyně Camilla (71) a její manžel princ Charles (70) mají za sebou velmi nepříjemnou zkušenost. Museli se vypořádat s pořádným strachem, když pro nevlastní vnučku následníka trůnu musel přiletět záchranářský vrtulník a převést ji do nemocnice. Napětí se dalo krájet…

Malou Elizu (10), vnučku Camilly a prince Charlese, musel po náhlém incidentu přepravit vrtulník do nemocnice. Tuto skutečnost vyzradila vévodkyně z Cornwallu během oficiální návštěvy weltshierské základny letecké ambulce, jejíž patronkou je právě Camilla.

Poděkování od srdce

„Chci z celého srdce obrovsky poděkovat všem, kteří se podílejí na záchraně lidských životů. Sama jsem poznala jejich práci a mnoho mých přátel bylo díky nim zachráněno…V jejich péči skončila i má vnučka, o kterou se postarala jednotka z Yorkshiru. Moje dcera, která s ní byla na palubě, byla vděčná. Díky posádce cítila, že je její dcera v bezpečí,“ řekla Charlesova žena a ačkoliv dodala, že malá Eliza je v pořádku, příčinu převozu do nemocnice nevyzradila. Eliza, družička prince Williama a vévodkyně Kate, je dle Prásku dcerou Laury Lopez, kterou má Camilla z předchozího vztahu s Andrewem Parkerem Bowlesem.

 CELÝ ZÁZNAM: Princ Charles slaví 70! Forejt o jeho skandálech a šanci na trůn!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.