Princ Charles v šoku: Válka s Camillou se mu vymkla z rukou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Princ Charles v šoku: Válka s Camillou se mu vymkla z rukou!

Opravdu vzala Charlesovy deníky Camilla?
Opravdu vzala Charlesovy deníky Camilla? (Foto: ara)

O problémech v manželství Prince Charlese a Camilly Parker Bowlesové se mluví už delší čas. Vévodkyně z Cornwallu čekala na místo v královské rodině dlouho a nehodlá se ho jen tak snadno vzdát. Je odhodlaná podniknout snad cokoliv, aby se jí vlastní manžel nezbavil.

Princ Charles si dlouhé roky píše deníky. Papíru svěřil ty nejtajnější informace a zážitky, které nemohl nikomu svěřit, ale papír snese vše. Jeho zápisky ale zmizely. „Když zjistil, že deníky nejsou na svém místě, málem ho ranila mrtvice,“ popsal zdroj z Charlesova okolí.

„Když se provalí všechno, co udělal, mohl by navíc mít na svědomí i královnu, protože seznam jeho hříchů je snad ještě delší než jeho čekání, až se stane králem,“ uvedl jeden z Charlesových zaměstnanců. Podezřelou z ohavné krádeže je Camilla, která se chytá i nejmenšího stébla jen proto, aby si Charles netroufl podat žádost o rozvod.

Deníky mají být plné výbušných témat, Charles se tam prý rozepsal o své údajné bisexualitě, nevěrách i o smrti princezny Diany, jejíž místo zaujala právě Camilla. Je jasné, že kdyby se deníky objevily na veřejnosti, britskou monarchii by zasáhlo doslova zemětřesení.  Charlesova matka Alžběta II. totiž skandály v lásce nemá.

 Malí princové hrají na klavír. Rodiče Charles a Diana přihlížejí

 

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.