Smutné tajemství prince Williama: Zásnuby s Kate odkládal kvůli otci Charlesovi | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Smutné tajemství prince Williama: Zásnuby s Kate odkládal kvůli otci Charlesovi

Princ William a vévodkyně Kate ve Švédsku.
Princ William a vévodkyně Kate ve Švédsku. (Reuters)

Na rozdíl od svého bratra prince Harryho si Princ William, vévoda z Cambridge dal ohledně zásnub s Kate Middleton opravdu na čas. Kate a William se znali několik let, než se princ rozhodl položit zásadní otázku, která jim navždy změnila život.

Seznámili se na univerzitě, když jim bylo 18 let. Dokonce spolu bydleli, ještě předtím než jejich přátelství přerostlo v lásku. Když se dali dohromady, mnozí doufali, že William požádá Kate o ruku každou chvíli. Všichni se však mýlili, přestože na prince byl velký tlak, do zásnub se nehrnul kvůli rodičům.

Podle Kate by se William nikdy nevrhl do manželství bezhlavě. Chtělo to čas, než byl k takovému zásadnímu kroku připraven. „Byl si vědom toho, že jeho otec byl do manželství s Dianou donucen, protože to byla pro něj dobrá volba,“ prozradila vévodkyně z Cambridge.

V době, kdy se ho média neustále dotazovala, kdy konečně požádá Kate o ruku, odpověděl: „Podívejte se, mám jen 22. Jsem ještě mladý na to, abych se ženil. Určitě se nechci oženit, dokud mi nebude 28 nebo 30,“ řekl podle International Business Times.

Po sedmi letech čekání se však Británie dočkala. Zásnuby se uskutečnily v Keni, kde byli oba na výletě. Budoucí nevěsta dostala zásnubní safírovo-diamantový prsten za 800 000 korun, který patřil princezně Dianě (†36). Svatba se uskutečnila 29. dubna 2011 ve Westminsterském opatství v Londýně. Nyní spolu šťastní manželé vychovávají dva syny a dceru.

Svatba prince Williama a Kate Middleton:



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.