Tohle Meghan s Kate nečekaly: Rázný krok prince Charlese! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Tohle Meghan s Kate nečekaly: Rázný krok prince Charlese!

Fotografie
Fotografie (internal)

Vztahy vévodkyně Meghan (37) s Kate (37) v posledních měsících nebyly zrovna růžové. Podle královského experta Roberta Jobsona (54) spolu vévodkyně skutečně nevycházely, nyní by však situace měla být jiná a údajně za to může princ Charles (70).

Spekulace o neshodách mezi Meghan a Kate nebyl výmysl médií, jak se někteří domnívali, napjaté vztahy potvrdil i královský spisovatel Robert Jobson. „Tam, kde je kouř, bývá většinou i oheň. Myslím si, že ač to bylo médii trošku přifouknuto, v královské rodině skutečně byly určité problémy mezi oběma princeznami,“ svěřil se deníku Sunrise.

Napjaté vztahy mezi Meghan a Kate v posledních několika měsících vyvrcholily natolik, že musel zasáhnout princ Charles. „Jsem přesvědčen o tom, že o Vánocích se princ Charles rozhodl zasáhnout a obě dvě postavil do latě. A to téměř doslova. Všimnout si toho můžete na fotografiích, kde jsou všichni spořádaně v jedné linii,“ vysvětluje Jobson zásah prince Charlese.

A nejspíš to bude pravda. Fotografie z jejich návštěvy vánoční mše v Sandrignhamu, působily obě vévodkyně jako nejlepší kamarádky. Společně se smály, srdečně se bavily a těhotná Meghan dokonce sestersky položila svou ruku na záda Kate, když za ní vcházela do kostela. Avšak jejich snahu jen málokdo ocenil, podle některých jejich chování působilo trošku jako hrané.

Jobson se také vyjádřil k informaci, proč si Meghan vybrala pro porod jinou nemocnici, než tu, kde rodila Kate. Podle jeho názoru je to pro nastávající matku pohodlnější a chce se vyhnout ucpanému Londýnu. „Budou s Harrym bydlet ve Frogmore Cottage, což je nedaleko Windsoru, takže rodit bude v nemocnici Frimley Park," domnívá se Jobson. „Je to místo, kde rodila také hraběnka Sophie (54), myslím, že se tam specializují na starší rodičky. Sophie rodila trošku později, bylo jí myslím 38 nebo 39, a teď je na řadě Meghan, které je 37. Myslím, že je to dobrá varianta, protože mají veškerá potřebná zařízení, a to i pro případ nouze," dodal.

 Kate a Meghan na Wimbledonu:



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.