Odhalení, ze kterého mrazí! Pravda o utrpení Diany v královské rodině | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Odhalení, ze kterého mrazí! Pravda o utrpení Diany v královské rodině

Fotografie
Fotografie (internal)

Princezna Diana (†37) a bývalá manželka prince Charlese byla světovou ikonou, k níž vzhlížely miliony fanoušků. Stejně tak řada známých celebrit. Ona sama ale na růžích ustláno rozhodně neměla. O tom, co musela všechno snášet, promluvil i zpěvák Elton John.

Se světoznámým hitmakerem Dianu pojilo silné přátelství. Proto zpěvák nemohl svého času pochopit její nečekanou proměnu, kdy se mu začala najednou princezna vyhýbat. Jejich vztah z ničeho nic prudce ochladl. Posléze pochopil, proč tomu tak je. Prsty v radikální proměně Diany měl totiž dle webu Časpreženy.sk Buckinghamský palác.

Podle svědectví Eltona Johna donutili princeznu okamžitě ukončit charitativní projekt, na němž se zpěvákem spolupracovala. Šlo o vydání knihy o slavném návrháři Giannimu Versace. Projekt jim nepřipadal pro dámu jejího postavení vhodný, proto jej zatrhli. Na poslední chvíli tak musela „vycouvat“ s chabou omluvou, že netušila, o čem přesně knížka bude.

Elton John přiznal, že ho tím naštvala, zároveň byl ale prý vyděšený, kam rodina Dianu dotlačila. Protože opravdových přátel údajně v té době začala ztrácet mnohem více a obklopovala se jen lidmi, kteří jí říkali jen to, co si přála slyšet. I v tom zpěvák cítil nátlak královské rodiny. S princeznou se nakonec usmířili až po smrti Versaceho. Ale jejich vztah už pak nikdy nebyl jako dříve.

Jakých padesát věcí nás na princezně Dianě fascinuje dodnes? Podívat se můžete zde: 

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
blamal
2. 11. 2019 • 12:58

Nechapu, proc se ten odpudivej typek furt ukazuje na dulezitych akcich kralovske rodiny, kam ho zrejme z piety k Di zvou, kdyz mu tahle familie tak lezi v zaludku. Blbecek.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.