Láska až za hrob: Zemřeli hodinu po sobě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Láska až za hrob: Zemřeli hodinu po sobě!

Až zákeřný Covid-19 ukončil lásku Betty a Curtise
Až zákeřný Covid-19 ukončil lásku Betty a Curtise (Facebook)

Jejich láska byla jako z románu. Trvala od střední školy až do smrti. V texaské nemocnici zemřeli jen hodinu po sobě na Covid-19 Betty (†80) a Curtis (†79) Tarpleyovi, kteří byli svoji neuvěřitelných 53 let.

Betty a Curtis spolu chodili na střední školu v Illinois, zamilovali se do sebe, vzali se a vychovali spolu dvě děti. Ona ale v červnu onemocněla a v nemocnici jí diagnostikovali Covid-19. U jejího manžela o dva dny později zjistili lékaři stejnou diagnózu. Curtise sice umístili na jednotku intenzivní péče, ale vedl si celkem dobře. Zato stav jeho paní se najednou zhoršil, a nechala si proto zavolat děti, aby jim oznámila, že je připravená odejít.

Video se připravuje ...

Děti o stavu matky informovaly otce, kterému se následně také přitížilo. Zdravotní sestry mu pomohly dostat se na pokoj k manželce, aby mohli být spolu. Ale oba už byli velmi slabí, takže jen vložily ženinu ruku do dlaně manžela. „Znali se tak dobře, že mezi sebou mohli komunikovat beze slov,“ uvedl pro CNN jejich syn Tim (55). Betty o 20 minut později zemřela, manžel ji následoval hodinu poté.

Video se připravuje ...

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.