Utrpení hvězdy Ulice: Člověk nemá chuť žít, stýská si | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Utrpení hvězdy Ulice: Člověk nemá chuť žít, stýská si

Seriál Ulice
Seriál Ulice (Foto: Tv Nova)

Představitelka Amálky, Dana Syslová (74) v seriálu Ulice žije aktivním životem a jezdí na rotopedu. Nikdo by si proto nepomyslel, že ji může trápit zdravotní stav. Herečka v létě strávila nějaký čas v nemocnici, bohužel ji zdravotní problémy stále trápí.

Hvězda seriálu se svěřila, že místo užívání si zaslouženého volna, ležela ve špitále. „Byla jsem v nemocnici, ale moc mi to nepomohlo. Sotva lezu, bolí mě kyčel, jsem bez nálady, prostě jsem pod dekou,“ řekla Syslová v rozhovoru pro web i60.cz.

Přestože herečka trpí bolestmi, snaží se myslet pozitivně a věří, že bude brzy lépe. Nejvíce se těší na to, až bude zase fit. „Zdraví, jak se říká, je tak strašně důležité, protože bez něj je člověk úplně ochrnutý, nemá na nic náladu, nemá chuť žít, hrozně moc s tím musí bojovat, aby měl nějaké pozitivum a věřil, že mu bude líp. Takže já se tomu snažím věřit, denně pilně cvičím všechny cviky, co mě v nemocnici naučili,“ svěřila se Syslová.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.