Tragédie v seriálu ULICE: SMRT klíčové postavy | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Tragédie v seriálu ULICE: SMRT klíčové postavy

Seriálová rodina Peškových přijde na obrazovce už příští týden o jednoho ze členů.
Seriálová rodina Peškových přijde na obrazovce už příští týden o jednoho ze členů. (Foto Aha! – archiv TV Nova)

Úmrtí v nekonečném seriálu Ulice přijde jako blesk z čistého nebe. A pro diváky to bude šok. Televize Nova sice tají, o koho půjde, ale už unikla informace o tom, že půjde o postavu z rodiny Peškových, v jejímž čele stojí Rudolf Hrušínský (71) alias Vlastimil Pešek. Tohle je 5 možných scénářů. Ve hře jsou jak zdravotní potíže tak tragické události.

1. varianta scénáře
Smrt:Vlasta Pešek
Herec: Rudolf Hrušínský (71)
Příčina úmrtí: selhání srdce
Vlastu už dlouho zlobí srdíčko. Není to tak dávno, kdy mu dalo jasně najevo, že by měl změnit životní styl, jíst zdravěji a více se hýbat. Ačkoliv se na něj Amálie (Dana Syslová) snaží dohlížet, starého psa novým kouskům nenaučíš! Vlasta si rád zajde na jedno, dietní jídla mu nejedou a teď prožívá jedno z nejtěžších období svého života. Dívá se na to, jak jeho vnučka s manželem Robertem (Vukem Čelebićem) rozprodávají jeho dům. To je na jedno slabé srdce až příliš!


2. varianta scénáře
Smrt:
Adriana Bláhová
Herečka:
Šárka Vaculíková (31)
Příčina úmrtí:
sebevražda
Adriana přistihla svého muže Roberta s milenkou Ájou (Barborou Mudrovou), a to byla ta poslední kapka do poháru její trpělivosti. Najednou zřetelně vidí to, co dosud vidět nechtěla. Robert ji podváděl, vmanipuloval ji do prodeje dědečkova domu, připravil je všechny o střechu nad hlavou, a navíc způsobil, že starostka Světlana (Tereza Bebarová) skončila neprávem za mřížemi. Adriana v afektu rozřeže všechno Robertovo oblečení a s nožem v ruce vidí i řešení. Jediné...

3. varianta scénáře
Smrt: Amálie Pešková
Herečka: Dana Syslová (72)
Příčina úmrtí: mrtvice
Amálie je žena do nepohody a vždycky se zdála být nad věcí, která dokázala v každém problému najít racionální řešení. Ale i její nadhled má své limity. Brzy se jí totiž potvrdí to, co se dosud jenom domnívala. Robert Bláha rozprodal jejich střechu nad hlavou. Dům, který Peškovým patřil po léta letoucí, jim už neříká pane. Dívat se na to, jak její muž, který v domě vyrůstal a roky se o něj staral, nedokáže. Ač dávno smířená s tím, že dům opouští, nechce ho nechat Robertovi „zadarmo“. Sebere zbytky sil, navštíví Roberta, aby mu promluvila naposledy. Netuší, že je to naposledy, kdy promluví. V hádce zkolabuje a Robert na přivolání pomoci nespěchá….

4. varianta scénáře
Smrt: Robert Bláha
Herec: Vuk Čelebić (30)
Příčina úmrtí: autonehoda
Spadla klec! Adriana ho načape s milenkou Ájou, ztropí scénu a vyrazí ho z domu. Takovou potupu Robert ještě od žádné ženy nezažil. A co víc, bohatství, které díky Adrianě a její nemovitosti má, se mu najednou vzdaluje. V afektu nasedne do auta a ve zběsilé rychlosti a rozčilení nezvládne řízení. Za volantem jeho život končí...

5. varianta scénáře
Smrt: Evžen Šmýd
Herec: Martin Finger (47)
Příčina úmrtí: vražda
Zatímco Vlastimil i Amálie Peškovi už rezignovali, stěhují se z domu a Adrianu nechávají napospas křiváku Robertovi, Evžen odmítá jen nečinně přihlížet tomu, jak manipuluje s jeho dcerou Adrianou. Na Roberta si počká, chce si to s ním vyřídit jako chlap s chlapem. Jenže netuší, že Robert má zbraň!

Na ukázku ze seriálu Ulice se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
joudajoudovy
26. 4. 2018 • 12:29

ja bych volil uplne jinou variantu a to odchod obtloustle baletky marcelky....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.