Proč DJ Avicii zemřel? Spáchal sebevraždu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Proč DJ Avicii zemřel? Spáchal sebevraždu!

Kolikrát snídal Bloody Mary, aby se ráno dostal do formy, v letadle přesedlal na víno, večer šampaňské.
Kolikrát snídal Bloody Mary, aby se ráno dostal do formy, v letadle přesedlal na víno, večer šampaňské. (Foto Profimedia.cz)

Rodina DJ Aviciiho přiznala, že jim nechal dopis na rozloučenou, protože už nemohl dál… Minulý pátek byl nalezen mrtev při dovolené v Ománu a okamžitě se začalo spekulovat, co za jeho náhlým skonem stojí.

Jako nejpravděpodobnější vysvětlení se jevily jeho zdravotní problémy spojené s nezřízeným životním stylem. „Kolikrát snídám Bloody Mary, abych se ráno dostal do formy, v letadle přesedlám na víno, večer šampaňské, do toho míchám energy drinky.


Jím akorát tak donášku z fast foodů,“ přiznal v jednom rozhovoru oblíbený DJ. Nakonec jeho rodina přišla se smutnou zprávou. Avicii prý nezvládl stres spojený s hudebním průmyslem a zabil se sám. „Poté, co přestal jezdit na turné, začal se užírat. Už nemohl pokračovat dál…“ napsala jeho zdrcená rodina v nejnovějším vyjádření.

Slavný hudebník (†28) nedokázal před smrtí udržet otevřené oči. Avicii byl viditelně utlumený.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.