Karel Šíp: Utrpení blízké osoby graduje | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Karel Šíp: Utrpení blízké osoby graduje

Karel Šíp
Karel Šíp (Foto Profimedia.cz, ara )

Bývalá manželka oblíbeného českého moderátora v posledních letech bojuje s vleklými zdravotními problémy. Co přesně Marcelu Holanovou (68) trápí? Podle webu stars24.cz nejsou informace z jejího okolí zrovna optimistické.

Ačkoliv Karel Šíp se zpěvačkou už několik let nežije, přesto i jemu nemusí být zdravotní stav exmanželky lhostejný. To především z toho důvodu, že je pojí společný potomek, syn Karel. Marcela Holanová v minulém roce absolvovala výměnu kyčelního kloubu, ale bolesti ji prý stále neopouštějí. Ani vyhlídky nejsou příliš optimistické.



„Není na tom zdravotně moc dobře. Sice už nenosí hůlku, ale pořád ji musí někdo podpírat nebo jí pomáhat do auta. Přeju jí, aby se dala dohromady,“ řekl Aha! zdroj, který si nepřeje být jmenován. A potvrdila to i její kamarádka Marcela Březinová, která se s ní zná tak dobře, že jí Holanová byla za svědkyni na svatbě.

Na video s Karlem Šípem se můžete podívat zde: 

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.