Karel Šíp (74) a Všechnopárty: VIRUS HO DRŽÍ V ŠACHU! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 7. května 2024

Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství

Karel Šíp (74) a Všechnopárty: VIRUS HO DRŽÍ V ŠACHU!

Karel Šíp
Karel Šíp (CNC_Marek Pátek)

Byl zvyklý každý týden v Divadle Semafor natáčet nové díly divácky úspěšné talk show Všechnopárty. S tím je už ale dva měsíce konec! Karel Šíp (74) je pořád zavřený doma, protože je v ohrožené věkové skupině. Ven nevychází ze strachu, aby nechytil koronavirus.

Každý pátek se diváci těšili na Všechnopárty a teď se musí spokojit s reprízami. V době pandemie koronaviru se totiž nenatáčí, a tak moderátor sedí doma a nudí se. Ve vysílání speciálního pořadu České televize Linka 1212, věnovaného seniorům, se na dálku svěřil, že zpočátku bral nucenou karanténu jako bojovku. Jako něco, co jsme ještě nezažili.

„Nevěřil jsem, že jeden virus drží v šachu celou zeměkouli,“ prohlásil Šíp. Rychle ho to ale omrzelo, protože už to trvá příliš dlouho! „Mně chybí ten pohyb v zajetejch kolejích,“ postěžoval si moderátor. Pořád trčí doma a marně se kouká do diáře, jestli zítra nemá být třeba v Mohelnici. Obdivuje kolegy, kteří využili volný čas k tomu, že něco dělají. Sám to prý nedokáže kvůli nedostatku soustředění. Ven moc nechodí, protože je v ohrožené věkové skupině. „Já jsem přesvědčenej, že kdybych vyšel ven a na Žižkově proletěl jediný virus, tak bych ho chytil,“ konstatoval Šíp. A tak sedí doma a kouká na seriály. Nejvíc na Okresní přebor, který si přehrává na počítači. „Nevím, jestli mám rád chytrý humor. Ale je to humor, který nic nepředstírá, na nic si nehraje, je to vtip. Takový, jaký je. A jako divák si už na něm najdu sám to zábavné,“ prozradil.

Cestování pro seniory
Humor ho ale nepřechází. Třeba když se při sledování televizního zpravodajství přeslechl a místo zprávy, že stát zajistí seniorům testování, slyšel cestování. „Mě ta myšlenka tak pobavila, že jsem si již v hlavě odvíjel scénku, jak do domu seniorů přijdou dva náměstci z ministerstva cestovního ruchu a sezvou všechny do jídelny a hlaste, kdo kam chcete,“ smál se Šíp.

Karel Šíp na rozloučení s Josefem Mladým (†63): Měl by srandu i z vlastního pohřbu.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mord
15. 5. 2020 • 05:40

Recyklujete staré zprávy chatro. Více se snažte pisalci nebo dostanete karabacem. Je to málo mrazive

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.