Mámě vypadlo dítě (†4) z auta | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Mámě vypadlo dítě (†4) z auta

Auto policistů bylo úplně zdemolované.
Auto policistů bylo úplně zdemolované. (Foto Aha! – Václav Burian, HZS)

Při jízdě se otevřela dveře auta, vypadlo z nich dítě (†4) a smrtelně se zranilo! Hrozná nehoda se odehrála v Libušíně na Kladensku. I kvůli ní Česko zažilo nejtragičtější víkend na silnicích! Od pátku do neděle zemřelo 14 lidí!

Policie zjišťuje, jak k tragédii v Komenského ulici došlo. „Matka vezla dítě na předním sedadle a to si údajně během jízdy v nízké rychlosti otevřelo dveře a z auta vypadlo. Utrpělo zranění a bylo letecky transportováno do jedné z pražských nemocnic,“ řekla Aha! policejní mluvčí Markéta Johnová. Ta včera potvrdila smutnou zprávu – v nemocnici zemřelo. Svědci podle serveru novinky.cz tvrdí, že žena vezla ve voze trojici dětí a dvě z nich seděly na předním sedadle. Prý za jízdy jedno vypadlo, matka ho kus táhla za vozem a následně se zaklínilo mezi auto zaparkované u kraje vozovky. Řidička nebyla pod vlivem alkoholu.

14 mrtvých za tři dny
V pátek zemřelo na českých silnicích šest, v sobotu tři a v neděli pět lidí.

Ožrala drncal po kolejích!
Bizarní karambol se odehrál v Praze 5, kdy si to řidič z Polska v noci na pondělí šinul po tramvajových kolejích do tunelu nedaleko zastávky K Barrandovu. S volkswagenem dokázal drncat půl kilometru, až si auto poničil a zablokoval provoz tramvají. Nadýchal tři promile.

Opilá zabila policistu (†32) 
Tragicky skončila nehoda v Praze 4 v ulici 5. května. Řidička (39) nabourala policejní auto. Muž (†32) při nehodě přišel o život, těžká zranění utrpěl muž (34) a žena (40) a oba skončili v nemocnici. Šoférka, která kromě alkoholu požila i drogy, zatím nebyla obviněna. „Je to smutný týden pro policii... Pro někoho, kdo usedne za volant s více než dvěma promile, nemám žádné pochopení. Hlubokou soustrast rodině,“ napsal na Twitter policejní prezident Jan Švejdar. Narážel na skutečnost, že ve středu, údajně dobrovolně, odešel ze života náměstek moravskoslezského policejního ředitele Radím Daněk.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.