Stoneová krůček od smrti! V kuchyni ji zasáhl blesk | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Stoneová krůček od smrti! V kuchyni ji zasáhl blesk

Sharon Stoneová
Sharon Stoneová (Profimedia.cz)

Nechybělo moc a hvězdná kariéra herečky Sharon Stoneové (62) skončila ještě dříve, než začala. Hvězda erotického thrilleru Základní instinkt (1992) se podělila o vzpomínku, jak ji v 17 letech doma v kuchyni zasáhl blesk!

„Bylo mi 17 a pracovala jsem v restauraci. Zrovna jsem plnila nádržku v žehličce vodou, abych si mohla vyžehlit uniformu. Měli jsme vlastní studnu, do které udeřil blesk. Projel vodovodem a zasáhl mě, hodilo mě to přes celou kuchyň,“ vzpomíná Sharon. „Narazila jsem do ledničky a omdlela, až mě mamka musela profackovat,“ dodává herečka, na které incident naštěstí nezanechal žádnou trvalou újmu. Ale kdo ví, zda se příhoda »nepropsala« do mozkové příhody, kterou utrpěla v roce 2001. V pouhých 43 letech zažila masivní krvácení do mozku, měsíc bojovala o holý život a následně se sedm let učila znovu mluvit. Pozvolna se vracela do normálního života...

Lindsey Vonnová si zahrála na Sharon Stoneovou a jakoby jí z oka vypadla:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.