Utrpení Slováčkové graduje: OPERACE! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Utrpení Slováčkové graduje: OPERACE!

Annička Slováčková
Annička Slováčková (Foto: Instagram.com)

Musí na sebe dávat obzvlášť velký pozor. Kvůli rakovině prsu je teď imunita Aničky Slováčkové (24) daleko víc zranitelná. A jak navíc přiznala, dva týdny po Velikonocích ji čeká operace!

Ještě než v Česku propukla epidemie koronaviru, musela si zpěvačka mezi více lidmi, zvlášť po chemoterapii, zakrývat ústa rouškou a chránit se proti bacilům. S energií ale moc nešetřila – přes den točila, večer hrála se svou kapelou. „Konečně pořádně odpočívám, což jsem, jak zpětně vidím, zanedbávala v podstatě i při celé léčbě,“ přiznala dcery Dády Patrasové (63). Poslední dávka chemoterapie čeká Aničku na Velikonoce.

„Za dva týdny na to mám operaci,“ dodala statečně s tím, že před rokem si vůbec nedokázala představit, čím vším si bude muset projít. „Velikonoce 2019 byli asi nejšťastnější čtyři dny mého života. Venku bylo neuvěřitelně krásně. Vše kolem kvetlo. Byla jsem obklopená mými milovanými. V ty dny, u nás na chalupě, u stolu s dobrým jídlem, mezi zpěvem ptáků – nic nenasvědčovalo tomu, že by za rok mělo být všechno jinak,“ připsala pod zveřejněné fotky z loňského března.



Přečtěte si
manunu
24. 3. 2020 • 07:21

Pro Ivo Adler: pan Laufer nebyl na operaci srdce, ale kolene a při té operaci mu selhalo srdce. V tomto věku je každá operace riziko. V nemocnici na Homolce, má tu nejlepší péči, prof.MUDR. Neužil je kapacita.

aidina
23. 3. 2020 • 21:37

Ewwa a proč by ne,když se cítí dobře?Léčím se se stejnou nemocí a při chemoterapiích mi vůbec nic nebylo,úplně normálně jsem fungovala a spousta mých spolupacientek si na chemo odběhla z práce.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.