Utajený skvost Karla Gotta (†80): ZHÝRALÝ MUZIKANT PO SEXU S DÁDOU! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Utajený skvost Karla Gotta (†80): ZHÝRALÝ MUZIKANT PO SEXU S DÁDOU!

Dagmar Patrasová, Karel Gott
Dagmar Patrasová, Karel Gott (Foto: archiv D. Gottové, T. Tolkki, Slatinné lázně Třeboň)

Má to, co málokdo. Dádu Patrasovou (64) namaloval sám Karel Gott (†80). „Moc si toho považuju a chovám obrazy od Karla jako oko v hlavě,“ přiznala Patrasová. „Mě nakreslil celou, ale Felixe jen půlku, protože byl vždycky někde v luftě,“ upřesnila Dáda.

Karel prý vzal při malování v potaz, že Felix hodně cestoval, koncertovali spolu s orchestrem po celé republice. Proto je ho vidět jen část.

Je to dárek

Když čte herečka nyní o dražbách Slavíkových obrazů, s nimiž se v poslední době roztrhl pytel, dodává, že by drahocenná díla nikdy neprodala. „Je to vzpomínka na skvělého člověka. A dárek. Ty se přece neprodávají, mají hodnotu krásných vzpomínek,“ tvrdí přesvědčeně.

Podívejte se na rozhovor s režisérkou dokumentu Karel Olgou Špátovou: 

Je si podobná

Obrazy z Gottovy dílny má hned dva, pocházejí z 80. let. Na jednom jsou právě s manželem Felixem Slováčkem (77) a na druhém je sice také muzikant, dokonce se saxofonem, na který Felix hraje, ale podoba tu schází. Muž má husté vlasy a vypadá mladě. Zato žena, která leží překvapivě dost zahalená na posteli, Dádu hodně připomíná. Rozhodně má její dlouhé černé vlasy a ofinu, kterou nosívala a často se k ní během let vracela. Co chtěl citlivý Karel asi tímto obrazem vyjádřit?

Vše se změnilo

„V minulosti byl mezi námi a Karlem velice blízký vztah. Můj muž s ním dlouhá léta hrál, stýkali jsme se i v soukromí. Všechno se ale bohužel změnilo,“ povzdechla si Patrasová, které se před pěti lety rozpadlo manželství s Felixem a je to rok, co Karel Gott podlehl akutní leukemii.

Smutek vdovce Kolomazníka. Další rána a slova o vlastní smrti! A Dádě ochrnula ruka

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
rhapsody
14. 10. 2020 • 09:57

Ale prd vyprasil, majstro byl gay, dcerama to kamufloval, aby neprisel o fanynky a popularitu...udajne milenky pak uplacel drzhubnym... ten jeho sekretar, ktery mu obetoval cely zivot, byl jasnej....procpak ho Ivanka asi hned vyhodila a nasadila jako mluvci peknou zenskou?

-bello-
13. 10. 2020 • 13:44

Noční můra všech dobrých galeristů:
Gott a Gelemová

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.