Patrasová bez servítek: Překvapivá slova na adresu Gelemové! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Patrasová bez servítek: Překvapivá slova na adresu Gelemové!

Dle Patrasové je její manžel Slováček  pod vlivem velké manipulátorky.
Dle Patrasové je její manžel Slováček pod vlivem velké manipulátorky. (Foto: Martin Hykl, herminapress.cz)

Felix Slováček a Dagmar Patrasová jsou stále ještě manželé, ačkoliv každý má již jiného partnera. Přestože to v poslední době vypadalo, že to mezi manželi funguje, přišla další rána. Zpěvačka za chování manžela viní jeho partnerku Lucii Gelemovou.

Je to pět let, co se manželství Slováčka a Patrasové rozpadlo kvůli jeho vztahu s malířkou Gelemovou, na rozvodu se ale stále nedohodli. „Už jsem ho žádala, abychom si to nějakým způsobem vyjasnili, ale s ním není řeč. Jen mě prosil, abych se nerozváděla, protože by si ji musel vzít,“ řekla zpěvačka dle webu cas.sk.

„Prakticky mě donutil, abych rozvod stáhla. Jenže oni spolu fungovali dál a já jsem nevěděla, co bych měla udělat. Byla jsem už totálně bez síly, bez energie. Myslím si, že kdyby chtěl Felix s tou paní žít, tak na rozvod přistoupí. Ale podle mě se ji Felix nedokáže zbavit, je pod vlivem velké manipulátorky.“

Důvod, proč Patrasová na rozvodu netrvá je prostý – má strach o manželovo zdraví. „Felix už není nejmladší. Beru ohled na jeho věk, nechci být ten, kdo mu způsobí nějaký kolaps. Vždyť máme spolu děti,“ řekla zpěvačka webu cas.sk.

Zpěvačka nové partnerce svého manžela nemůže od začátku přijít na jméno a jejich společné vystupování na veřejnosti ji nenechá chladnou. Naposledy viděla svého manžela po boku Gelemové na pohřbu Karla Gotta (†80). „To, jak se nacpala na pohřeb Karla Gotta, se kterým neměla nikdy nic společného, ​​se nedá ani komentovat. Ona už byla jednou vdaná a myslím si, že její bývalý muž si může nyní děkovat, že se z toho vztahu vymanil,“ řekla Patrasová.

Patrasová o rakovině dcery: Má velké bolesti!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
josefvyskoc
9. 2. 2020 • 17:54

hezka fotografie, jak Gelemova nezne hladi Felixovi ples na hlave, a on spokojene vrní a privira svoje jinak vzdycky vypoulene oci! je videt, jak mu to dela dobre! a co teprve, kdyz mu rukou masiruje kulatka, to musi Felix vrnet blahem! kdepak, dadule uz je babicka, a to pak nema smysl nejaka divocina, tam je to o nicem!

marsa
9. 2. 2020 • 13:42

A Dádula se nestyděla přebrat Felixe původní paní...a teď se vzteká...co zasela,to sklízí-dávno už to není ta Dáda co bývala...kdysi jsem jí měla ráda,teď je po ní prd....

fido2
9. 2. 2020 • 13:29

Gelemová musí být zoufalá, když se drží toho dědouška...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.