Tajemství Dagmar Patrasové: Sváděl ji známý lamač dívčích srdcí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Tajemství Dagmar Patrasové: Sváděl ji známý lamač dívčích srdcí!

Dagmar Patrasová
Dagmar Patrasová (Foto Lenka Hatašová pro Obezin)

Upřel na ni pověstné modré oči a jeho ústa byla samý kompliment. Tak poznala Dagmar Patrasová (63) v polovině 80. let vyhlášeného filmového milovníka Alaina Delona (84). „Pohled měl skutečně magický,“ vzpomíná herečka.

Pravděpodobnost, že Dáda při natáčení ve Francii potká idol milionů žen celého světa, se rovnala téměř nule. Přesto jí osud hrdinu z Povídky o policajtovi postavil do cesty. „Šli jsme spolu na večeři. Dodnes si vzpomínám, jak tehdy srkal ústřice a při tom na mě koukal tím svým magickým pohledem,“ prozradila Aha! Patrasová. „Na nějaké romantické zážitky se ptáte marně. Byla jsem poměrně čerstvě vdaná za Felixe. Těšila jsem se domů, stýskalo se mi po něm,“ dodala stále ještě manželka saxofonisty Felixe Slováčka (76).



Dáda jako Dáša
Šarmantní francouzský herec má zřejmě velkou slabost pro české herečky. Zvlášť když ještě ke všemu mají křestní jméno Dagmar. A neřeší, že je jedna tmavá a druhá blond. V roce 1999 seznámil prezident Václav Havel (†75) Delona se svou manželkou Dagmar Havlovou (66). Když pak herec přijal o devět let později pozvání do Prahy na finále České Miss, bylo vidět, že mu česká první dáma celé roky nešla z hlavy. „Vyzařuje z ní zvláštní fluidum, kterému lze těžko odolat,“ svěřil se herec a přidal svůj okouzlující úsměv. „Má obrovské charisma,“ nechala se zase slyšet Havlová. Podle lidí z jejího okolí má dokonce herečka ve vile na zdi Delonovu fotografii.

Učarovala i Kocábovi
Dáda Patrasová neokouzlila jen Delona. Byla v 17 letech mladičkou múzou Bohem nadaného textaře Jiřího Štaidla (†30). Při natáčení Vrchní, prchni! se do ní zbláznil herec, scenárista a režisér Ladislav Smoljak (†78), miloval ji i muzikant, exministr a zpěvák Michael Kocáb (65).

Patrasová o rakovině dcery: Má velké bolesti!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.