Dagmar Patrasová (63): ZBAVILA SE ŠPERKŮ OD FELIXE! Za statisíce... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Dagmar Patrasová (63): ZBAVILA SE ŠPERKŮ OD FELIXE! Za statisíce...

Šperky za statisíce od manžela Felixe dala Dáda do trezoru.
Šperky za statisíce od manžela Felixe dala Dáda do trezoru. (Foto Aha! – Marek Pátek, Herminapress.cz, archiv Blesku)

Tenhle prsten jí navlékl italský přítel. A je rozhodnuto. Dáda Patrasová (63) uložila brilianty od manžela Felixe Slováčka (76) do trezoru. Smaragd od Vita (50) je herečce bližší. „Navíc je to krásná zlatnická práce,“ říká Dáda.

Briliantové prsteny, náramky a řetízky za statisíce korun od Felixe, který žije s výtvarnicí Lucií Gelemovou (37), odložila do bezpečí sejfu. „Jsou krásné a nosila jsem je ráda. Teď je čas, aby odpočívaly,“ vysvětluje.

Prsten se zeleným kamenem má totiž hodnotu nejvyšší, cenu lásky. Vito dělá čest datu svého narození. Přišel totiž na svět na 1. máje, na den zamilovaných. Zelený drahokam znamená v řeči drahých kamenů právě lásku, ochranu a mentální sílu. Dáda ho raději ani nesundavá. „Připomíná mi Vita na každém kroku, takže jsem v duchu stále s ním. Je pozorný, denně volá, píše a ještě umisťuje fotografie na můj Instagram. Baví ho to,“ svěřila se Patrasová Aha!.

Poslední návštěva úspěšného podnikatele v cestovním ruchu na konci loňského roku byla bohužel krátká. Když cestu z Kalábrie do Prahy Vitovi konečně dovolila práce, musel se pro změnu starat o nemocného tatínka. Rodinné vazby jsou v Itálii silné. „I proto ho mám ráda. Cena člověka se hodně pozná z toho, jak se chová ke svým rodičům a prarodičům,“ říká Dáda. Je jasné, nač naráží. Letos to bude už 20 let, co její maminku Věru (†80) porazilo auto. Na místě zemřela. Tatínek Karel (†83) ji opustil jen 3 roky po ní.

Patrasová o rakovině dcery: Má velké bolesti!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
avina
31. 1. 2020 • 12:40

Dáda je na tom jako partnerka K. Stále se zviditelňuje,trapná .Nikohouž to nezsajímá.Felix i užívá,život je krátký. Ona se upije.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.