Patrasová v slzách: MILENEC BOJUJE S KORONAVIREM! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Patrasová v slzách: MILENEC BOJUJE S KORONAVIREM!

Dáda Patrasová s Italem Vitem.
Dáda Patrasová s Italem Vitem. (Karel Kopáč, archiv)

Sesypalo se toho na ni moc. Dlouhodobá nevěra muže Felixe Slováčka (76), rakovina dcery Aničky (24) a ještě pandemie koronaviru, která nejvíce zasáhla jejího italského milence Vita (50). „Ověřila jsem si v praxi, že v nouzi opravdu poznáš přítele,“ řekla Aha! Dáda Patrasová (63).

Herečku se snaží podporovat, přitom má italský podnikatel Vito sám nyní starostí až nad hlavu. Jednak žije v Itálii, kterou pandemie koronaviru sužuje nejvíc ze všech zemí. Umírá tam denně spousta lidí, přirozeně se bojí o své blízké. A hlavně – podniká v cestovním ruchu, který obavy z nákazy v současné době zcela zmrazily. Jako hoteliér má proto oprávněný strach z budoucnosti.

Denně si volají
„Přesto mi denně volá, dokonce i několikrát, a povzbuzuje mě,“ svěřila se herečka, která má o svého milence strach. Stejně tak o jeho tatínka, kterému už pomalu táhne na osmdesát let. „Vito je má jediná opora. Je neskutečný optimista, to je velký dar. Dělá mi každý den navzdory truchlivým skutečnostem krásný,“ chválí Dáda Vita. V poslední době spolu dokonce vaří. „Naposledy to bylo panna con prosciutto,“ říká. „Pustím mobil a jsme ve spojení. Vidíme se a můžeme si povídat z očí do očí,“ chválí současné technické možnosti Dáda. Díky lásce přišla všem vymoženostem na chuť.

Vozí vnuky
Syn Felix (36) své mamince podle možností občas přiveze ukázat vnuky. Dcera Anička, hvězda seriálu Ordinace v růžové zahradě, kde představuje prostořekou sestřičku Radku, skončila předepsané chemoterapie. Nyní musí ještě na operaci, při níž jí odstraní nádor. „Nezlobte se, nechci o tom mluvit. Nemohu. Ale pevně věřím, že se Andulka uzdraví,“ uzavírá Dáda s nadějí. I tuto tíhu na duši jí Vito pomáhá nést. Aničku zná od jejích tří let.

Znají se 21 let
Tehdy byla Dáda v Kalábrii na dovolené s celou rodinou. Před 6 lety se jí Vito ozval, protože cítil, že je opuštěná a v nouzi. Od té doby jsou nepřetržitě ve spojení. Patrasová už díky tomu umí docela dobře italsky.

Patrasová o rakovině dcery: Má velké bolesti!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
libormer
6. 4. 2020 • 11:45

Dcera jí umírá a ona se určitě bude starat o nějakýho blba, který se s ní natruc starýmu Slováčkovi vyfotil před rokem na ulici. Mimochodem jsem viděl v reálu v Praze tu Slováčkou mladou milenku, je to fakt kočka. Se mu nedivím...

pelagie
6. 4. 2020 • 08:42

Jenom naprostý idiot může sesmolit takový článek, nevěřím ani jedno písmenko, je to samá lež...že vám není hanba

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.