Anička Slováčková otevřeně: Popsala svůj drsný boj s rakovinou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Anička Slováčková otevřeně: Popsala svůj drsný boj s rakovinou

Anička Slováčková
Anička Slováčková (Youtube: Reprofoto Show Jana Krause)

Před několika měsíci objevili Aničce Slováčkové (24) rakovinu prsu. Od té doby zpěvačka otevřeně hovoří o svém boji se zákeřnou nemocí. Přestože se plně věnuje práci a je samý úsměv, nebojí se otevřeně promluvit i o těžkých chvílích.

Slováčková se i přes náročnou léčbu dál věnuje kapele a hraní v seriálu, zkrátka všemu, co miluje. Se svou nemocí bojuje statečně a chce pomáhat i ostatním, kteří s rakovinou bojují. Zpěvačka si každý zásadní moment léčby natáčí.

„Chci s vámi sdílet dobré i špatné. Hodně z vás mi píše, jak je skvělý, že jsem pořád tak pozitivní. Věřte, že není každý den zalitý sluncem, a to, co si člověk prožívá v soukromí, ven ani dávat moc nechce. Podělí se o to se svými nejbližšími, a to je podle mě naprosto v pořádku. Teď chci lidi kolem hlavně motivovat a dodat jim odvahy, síly,“ svěřila se pod fotografií na sociální síti Instagram Slováčková.

Dcera Dády Patrasové (63) a Felixe Slováčka (76) sociální síť využívá podobně jako deník. „Je to i pro mě taková forma terapie. Jak jsem říkala v nějakém rozhovoru, od prvního dne si všechno natáčím na mobil jako takový "video deníček". Jsou tam jak vtipné momenty, tak chvíle, kdy na mě padl splín, tak všemožné jiné situace, které jsem chtěla mít zaznamenané. Ale podělím se s vámi o to, až bude všechno u konce a budu vědět, že už jsem kompletně zdravá,“ dodala Slováčková.

Nemocná Anička Slováčková: Říkám si, že byla chyba nezvolnit.

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.