Patrasová si zoufá: Ta zloba nejde pochopit... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Patrasová si zoufá: Ta zloba nejde pochopit...

Dáda Patrasová
Dáda Patrasová (Foto Aha! – Robert Klejch, Facebook.com, ara)

 Dagmar Patrasová na sebe v posledních měsících upozorňuje na sociální síti prostřednictvím koláží. Zatímco někteří je obdivují, jiným jsou pro smích. Nyní však královna dětských srdcí o výtvorech otevřeně promluvila.

Její tvorba přilákala neuvěřitelné množství fanoušků. Za prudký nárůst zájmu může její přítel Vito, který přišel s nápadem tvořit koláže.  Výtvory jsou často terčem kritiky a štiplavých poznámek, což herečka nechápe.

Koláže na jejím Instagramu vytváří právě partner Vito."Dala jsem Vitovi přístup ke svému účtu a on ty koláže dělá proto, že ho to baví. Vymýšlí každý den jednu a mně se to líbí. Co je komu do toho? Je to můj Instagram a já si na svém účtu můžu dělat, co chci. Komu se to nelíbí, ať mi tam neleze a jde jinam!" zlobila se dle Sedmičky.

Dáda Patrasová: Milenec Vito mě podržel, manžel Felix potopil!

Video se připravuje ...

 

Patrasová si negativní reakce na koláže vysvětluje po svém. "Je to tím, že Češi a Italové mají úplně jinou mentalitu. Italové jsou vstřícní, usměvaví a rádi se baví. Ti, kteří píšou ty hnusy, musejí mít nějaký mindrák, protože jinak ta zloba nejde pochopit. Každému se přece líbí něco jiného," uvedla pro Sedmičku.

Patrasová o rakovině dcery: Má velké bolesti!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.