Splní Felix, co slíbil? Je to hrozné, zoufá si Dáda | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Splní Felix, co slíbil? Je to hrozné, zoufá si Dáda

Dáda zůstala ve vile sama.
Dáda zůstala ve vile sama. (Foto Aktu.cz, ara)

Žila tam s celou rodinou, teď Dagmar Patrasová (63) v třípatrové vile na Vinohradech osiřela. Felix (76) zůstal v době nouzového stavu s milenkou na chatě. Hvězda dětských srdcí tak zůstala na nemovitost, která si žádá okamžitou rekonstrukci, úplně sama.

Felix stav domu dlouho neřešil. Dlouho totiž prohlašoval: „Bydlím teď v paneláku a nemusím se o nic starat,“ jak zmiňuje web eXtra.cz. Před skoro dvěma lety prý nechal přestavět koupelnu, ale tím to také skončilo. Zásahů je třeba ve společné vile udělat ale o dost více!

To nakonec uznal i saxofonista. Ten své stále ještě manželce na rekonstrukci přikývl. „Přišel s tím Felix, kterému už taky začalo vadit, v jakém je stavu. Je potřeba rozsáhlá rekonstrukce, okopat základy a zajistit, aby se do domu nedostávala vlhkost, protože teď je to hrozné,“ prozradila Patrasová týdeníku Sedmička.

Ta měla přitom celkem optimistickou vizi, jak budou opravy probíhat. „Naštěstí mi s tím bude Felix pomáhat, a když budu mít koncerty pro děti, vezme to za mě. My se vždycky domluvíme, o to se vůbec nebojím. Stejně je každou volnou chvíli doma,“ dodala pro uvedený magazín. Jenže pak přišel koronavirus. A Felix se teď ve vile patrně dlouhou dobu neukáže. Snad se věci dají do pohybu, až konečně padne státem nařízená karanténa…

Co řekl Slováček o odchodu od Dády? Na video se můžete podívat zde: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
adam.jacques
14. 4. 2020 • 14:24

Dádo, buď ráda., že máš ještě vlhkej sklep 😁🤭 Co by za to jiný starý báby daly... 😉

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.