Kluková plná modřin na urgentu: Vypadám jak mapa Afriky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Kluková plná modřin na urgentu: Vypadám jak mapa Afriky

Uršula byla samá modřina.
Uršula byla samá modřina. (Foto FTV Prima, ara)

Po letech se znovu sešli. Herečka Uršula Kluková (78), David Gránský (28) a Sabina Laurinová (48) se před 5 roky potkávali v seriálu Doktoři z Počátků. Nyní se trojice střetla znovu, při natáčení seriálů Modrý kód. Tentokrát ti dva Uršulu zachraňovali.

V seriálu Doktoři z počátků si Uršula Kluková zahrála místní drbnu a žádné zranění neprodělala. David Gránský zůstal i po letech seriálovým doktorem. Sabinu Laurinovou si naopak diváci z Počátků pamatují jako ztroskotanou alkoholičku Martu. Role se však obrátila. Nyní »ztroskotala« Kluková a Sabina asistovala Gránskému na příjmu coby vrchní sestra Mery, kam přivezli právě herečku Klukovou coby pacientku Knochovou na operaci krčku.

„Jsem zmalovaná, vypadám jak mapa Afriky, jak mám na sobě všechny ty modřiny. Podle scénáře moje postava spadla z postele,“ prozradila s humorem sobě vlastním Kluková, která se na rubavský urgent dostala s podezřením, zda není obětí domácího násilí. Bývalá sestřička Přestože v reálném životě, herečku žádné neduhy netrápí, urgent už jednou zažila. „Jednou jsem se o to snažila, zjistilo se potom, že jsem měla vyhřezlou plotýnku, ale to se urgentně vyléčit nepovedlo. Vleklo se to, než jsem se dostala ke správnému doktorovi,“ svěřila se Kluková.

„Snažím se osobně k doktorům moc nechodit, ale když už musím, tak si na jejich péči nemohu stěžovat,“ svěřila se věčně vysmátá Uršula. A kdyby se náhodou ocitla na druhé straně barikády, z fleku by si s tím poradila. „První pomoc už jsem za svůj život párkrát poskytovala. Měla bych to umět, protože jsem vystudovaná zdravotní sestra,“ směje se.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.