Anička Slováčková a její boj s rakovinou: ŠTĚDRÝ DEN A SILNÉ CHEMOTERAPIE! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Anička Slováčková a její boj s rakovinou: ŠTĚDRÝ DEN A SILNÉ CHEMOTERAPIE!

„Letos Vánoce nehrotím,“ říká Anička Slováčková.
„Letos Vánoce nehrotím,“ říká Anička Slováčková. (Foto Aha! – Martin Hykl, TV Nova)

Vánoce oslaví v cizině. Anička Slováčková (24) chce na svou nemoc alespoň na chvilku zapomenout a utíká s přáteli do Vídně. Uniknout může však jen na pár dní, čeká ji totiž konečná chemoterapie první fáze léčby.

I když vánoční svátky miluje, letos ani nepekla cukroví. Tenhle rok jí totiž zasadil pořádnou ránu. Dceři Dagmar Patrasové (63) a Felixe Slováčka (76) objevili zhoubný nádor v prsu a od té doby musí pravidelně docházet na chemoterapie. Anička se však nenechala drsnou diagnózou zastrašit, dál pilně pracuje a okamžitě se také zapojila do osvěty v boji proti této zákeřné nemoci. „Nechci působit negativně, když jsem se s tím rozhodla jít ven. I když ne pokaždé se cítím skvěle. Ale dá se to zvládnout, není to nic neúnosného,“ svěřila se deníku Aha!

„Zpívání a hraní mě udržuje v psychický a fyzický kondici,“ směje se zpěvačka a herečka, ale i ona už se těší na vánoční odpočinek: „Jedu s kamarády do Vídně zažít atmosféru Vánoc. Jedu se tam podívat na trhy, na stromeček a tak.“ Českého kapra s bramborovým salátem si letos tedy nedopřeje a ani koledy s tátou či mámou nezazpívá, už 27. prosince musí být v nemocnici, kde bude absolvovat poslední silnou chemoterapii první fáze. Tím však léčba ještě nekončí. „Od ledna začíná druhá fáze, ta bude 12 týdnů, každý týden jedna. Pak operace a pak se uvidí,“ usmívá se s nadějí v očích.

Vydala nový videoklip Nepopsaná
„Chtěla bych motivovat lidi k tomu, aby dokázali myslet pozitivně i v takovýchto situacích,“ říká zpěvačka, která tento pátek vydala nový videoklip k písni Nepopsaná. „Nejvíc se těším na koncerty s kapelou a až tohle všechno bude za mnou,“ vyslovila své přání do nového roku představitelka prostořeké sestřičky Radky z Ordinace v růžové zahradě 2.

Anička Slováčková v Blesku: Promluvila o boji s rakovinou! Jak to dolehlo na její rodiče?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.