Anička Slováčková (24): Manévry v Ordinaci! Kvůli její rakovině! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Anička Slováčková (24): Manévry v Ordinaci! Kvůli její rakovině!

Anna Slováčková a Milan Peroutka
Anna Slováčková a Milan Peroutka (Blesk:Martin Hykl Pavel Machan)

I když bojuje se zákeřnou nemocí, nechce se vzdát milované práce. Anička Slováčková (24), která hraje zdravotní sestřičku Radku v Ordinaci v růžové zahradě 2, dál natáčí. Její postava zůstane zdravá a navíc ji čeká zajímavý děj.

Zrovna když kvůli rakovině prsu podstupovala dcera Dády Patrasové (63) a Felixe Slováčka (76) první chemoterapii, dotáčela svůj cyklus v seriálu. Nejvíce se bála následků drsné léčby. „Modlila jsem se každý den a prosila své vlasy, aby ještě chvíli vydržely. Dotočila jsem v pátek a v sobotu ráno jsem si prsty do nich zajela a zůstal mi v ruce chomáč vlasů. Hned na to jsem šla dohola,“ prozradila deníku Aha! herečka, kterou čeká na televizní obrazovce spousta zajímavých zvratů.

„Moje role dostane do budoucna mnohem větší prostor a na to se ohromně těším, pokud ale vím, tak moje postava nebude ovlivněna nijak tím, že se v reálném životě léčím s rakovinou,“ svěřila Slováčková. Aby divák nic nepoznal, Aničce tvůrci seriálu připravují paruku, která by měla být na vlas stejná jako její původní účes. „V civilním životě chci chodit bez paruky, cítím se tak lépe,“ dodala seriálová zdravotní sestřička.

Anička Slováčková v Blesku: Promluvila o boji s rakovinou! Jak to dolehlo na její rodiče?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.